Dosya konumunu bazen yanlış görebiliyor. Güncellemeler denetleniyor ekranında altta hangi dosya konumu seçili yazar. Farklı bir yer gözüküyorsa oyunu kurduğunuz klasörü seçin. Bende bu şekilde oyunu 2 kere indirmiştim sağ olsun.Oyunu 160 GB bir şekilde indirdim. Sinematik girdi ve guncellemeler denetleniyor dedi, sonra buraya attı.
Dosya konumunu bazen yanlış görebiliyor. Güncellemeler denetleniyor ekranında altta hangi dosya konumu seçili yazar. Farklı bir yer gözüküyorsa oyunu kurduğunuz klasörü seçin. Bende bu şekilde oyunu 2 kere indirmiştim sağ olsun.
Diskte ne kadar alan var? Gelen updateler maksimum 3-4 gb oluyor. Dosya konumu ile alakalı çok büyük ihtimal, 160gb'ı tekrar indirip sığdıracak yer arıyor.Maalesef cozulmedikankam.
Oyunu en başta siz kurarken dosya konumunu değiştirdiniz mi? Yoksa Appdata da bir yere kurduydu ben de 2. kez kurduğunda. O klasörün boyutuna bakın. Oyun orda kurulu olmayabilir. Sadece Steam'den indirdiğin 2gb launcher orda kurulu olabilir. Ben tek tek dosya boyutlarına bakarak ilerlemiştim, bulmuştum.Bu kadar.
Oyunu en başta siz kurarken dosya konumunu değiştirdiniz mi? Yoksa appdata da bir yere kurduydu ben de 2. kez kurduğunda. O klasörün boyutuna bakın. Oyun orada kurulu olmayabilir. Sadece Steam'den indirdiğin 2 GB Launcher orada kurulu olabilir. Ben tek tek dosya boyutlarına bakarak ilerlemiştim, bulmuştum.
Ben hepsini launcher ile aynı klasöre kurdum.Bir yerde 53 GB bir yerde 50 GB falan vardı sildim durdurmadan appdatayamı kurayım? şimdi yoksa xbox amı
Ben hepsini Launcher ile aynı klasöre kurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.