N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 6 Şubat 2024 #1 Kenar yumuşatma modlarında FXAA TAA ve DLAA var. FSR yok. GTX 1650 kullanıyorum. Oyun orijinal Xbox'tan. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2024
Kenar yumuşatma modlarında FXAA TAA ve DLAA var. FSR yok. GTX 1650 kullanıyorum. Oyun orijinal Xbox'tan. Nasıl çözerim?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.173 Makaleler 3 Çözümler 83 6 Şubat 2024 #2 Nrok dedi: Kenar yumuşatma modlarında FXAA TAA ve DLAA var. FSR yok. GTX 1650 kullanıyorum. Oyun orijinal Xbox'tan. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarında olması lazım. Artı 0 Eksi
Nrok dedi: Kenar yumuşatma modlarında FXAA TAA ve DLAA var. FSR yok. GTX 1650 kullanıyorum. Oyun orijinal Xbox'tan. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarında olması lazım.
KS KS N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 6 Şubat 2024 #3 Maxtoric dedi: Görüntü ayarlarında olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hepsine baktım videolardan olması gereken yeri buldum baktım FSR seçeneği yok. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Görüntü ayarlarında olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hepsine baktım videolardan olması gereken yeri buldum baktım FSR seçeneği yok.