Arda Tamturk
Hectopat
Xbox Game Pass Ultimate satın aldım ve oyunu Standart Edition'da indirmeye çalıştım fakat oyuna girdiğimde insert disk hatası verdi. Silip yeniden yükledim, düzelmedi.
Xbox Game Pass Ultimate satın aldım ve oyunu standart Edition'da indirmeye çalıştım fakat oyuna girdiğimde insert disk hatası verdi. Silip yeniden yükledim, düzelmedi.
Rx590 r5 2600x 16gb ram 512gb m2 ssdBunun için bilgisayar sistemini anlat ben çok iyi anlamam ama birisi kesin bakar olmazsa iade al.
RX590 R5 2600X 16 GB RAM 512 GB M.2 SSD.
Peki oyunun sistem gereksinimlerine baktın mı?
Evet sistem gereksinimleriyle alakası olduğunu düşünmüyorum Ultra'da eahat oynuyabiliyordum tabii eski monitörümde.
Bence iade al Microsoft'a güven olmaz.
Bence iade al Microsoft'a güven olmaz.
Ama en çok oynamak isteiğim oyun Steam'dan alacak kadar param yok.
Başka nasıl düzeltebileceğime dair bir fikrin var mı?
Git Fall Guys al kankam, daha zevkli. Kardeşine de oynatırsın.
"Lütfen diski takın" mesajını görmenizin nedenleri şunlardır.
Zayıf Wifi sinyali / İnternet bağlantısı yok
- Kuruluma devam etmek için internete bağlı olmalısınız.
- WiFi kullanmaktan kaçının. Bunun yerine bir ethernet kablosu kullanmayı deneyin.
Zaman ve konum ayarlarınızı kontrol edin:
- Seç Başlat , ardından seçmek Ayarlar > Saat & Language .
- Seç Tarih ve saat Saat ayarlarınızı doğrulamak ve yerini kontrol etmek için Bölge seçiniz. Bu ayarların, mevcut konumunuzu ve saat dilimini / satın alma işlemini yaptığınız hesapla ilişkili saat dilimini göstermesi gerekir.
Beyaz Liste Windows Defender
Windows Güvenliği'nin kötü amaçlı olarak algıladığı bir dosya, dosya türü, klasör veya işleme güveniyorsanız, dosyayı özel durumlar listesine ekleyerek Windows Güvenliği'nin sizi uyarmasını veya programı engellemesini durdurabilirsiniz.
- Gidin Başlat > Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > , Windows Güvenlik > Virüs & tehdit koruması .
- Virüs ve tehdit koruma ayarları altında , Ayarları yönet öğesini seçin ve ardından Dışlamalar altında, Dışlamalar ekle veya kaldır öğesini seçin .
![]()
- Dışlama ekle'yi seçin ve ardından dosyalar, klasörler, dosya türleri veya işlem arasından seçim yapın. Klasör dışlaması, klasör içindeki tüm alt klasörler için de geçerli olacaktır.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.