Bu konu rehberlerine bakmadıysan, bir göz atabilirsin.
Merhabalar arkadaşlar, bugün @Affansen ile direksiyon yapma rehberi yazmaya başlıyoruz, ilk olarak malzemeleri sıralayalım(Direksiyonun FFB özelliği yok, motor bulamadım:D): Arduino leonardo, veya 32u4'lu bir arduino. (Arduino uno olmaz) Encoder. Ya yazıcıdan çıkaracaksınız, ya da internetten...
www.technopat.net
1. konu, direksiyon ve yazılım: Rehber: Arduino NFFB direksiyon seti yapmak #1 Direksiyon ve Yazılım SS: Sürprizbozanı nasıl açacağım? Üstüne bas:D SS: Bende G29 var, veya vitessiz direksiyon. Sadece vites yapsam? Olur, ama ilk rehberdeki ilk 3 adım yapılmalı 😉. Merhabalar arkadaşlar...
www.technopat.net
İlk rehber : Rehber: Arduino NFFB direksiyon seti yapmak #1 Direksiyon ve Yazılım İkinci rehber : Rehber: Arduino nffb direksiyon seti yapmak #2 butonsuz 6+1 h-vites Merhabalar, artık seriyi bitiriyoruz, ve bu bölümde kaç TL harcandığını, ve tüm yaşadıklarımı, deneyimlerimi yazıyorum...
www.technopat.net
https://www.technopat.net/sosyal/ko...eti- yapmak-4-yazilim-alternatifleri.2780579/
Ek olarak burada da 2023'te yapılan bir direksiyon konusu var, marka modelleri de belirtmiş.
Kullandığım malzemeler; Arduino Leonardo. Bts7960b 40a motor sürücü. 600ppr encoder. GT2 20diş -60diş kasnak +200mm kayış. DC motor. Güç kaynağı. KP08 yataklı rulman ve 8mm mil. Pedal ve vites bağlantıları için 9 pin lehim tip dişi erkek konnektör ve kapak. Bağlantı için kablolar. 1klık direnç(...
www.technopat.net