FFB sistemde enkoder çalışmıyor

GsuuhtSs

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, kendim direksiyon seti yapmaya çalışıyorum. Tüm malzemeleri aldım fakat almış olduğum enkoder Wheelconfig programında çalışmıyor. Alternatif olarak EMC Lite programı denedim onda herhangi bir problem yaşamıyorum. Yaptığım bağlantılar doğru, enkodera direnç de ekledim ama bir türlü çalıştıramıyorum. Emc Pro versiyonunu kullanmak istesem ondan da PayPal ödemesi kabul ediyor. Bana bir çözüm veya başka bir alternatif program önerebilir misiniz?

IMG_20260101_125717.jpg
IMG_20260101_125704.jpg
IMG_20260101_125659.jpg

Merhaba, kendim direksiyon seti yapmaya çalışıyorum. Tüm malzemeleri aldım fakat almış olduğum enkoder Wheelconfig programında çalışmıyor. Alternatif olarak EMC Lite programı denedim onda herhangi bir problem yaşamıyorum. Yaptığım bağlantılar doğru, enkodera direnç de ekledim ama bir türlü çalıştıramıyorum. Emc Pro versiyonunu kullanmak istesem ondan da PayPal ödemesi kabul ediyor. Bana bir çözüm veya başka bir alternatif program önerebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2632916Eki Görüntüle 2632917Eki Görüntüle 2632918
Bu konu rehberlerine bakmadıysan, bir göz atabilirsin.

Ek olarak burada da 2023'te yapılan bir direksiyon konusu var, marka modelleri de belirtmiş.

Ek olarak burada da 2023'te yapılan bir direksiyon konusu var, marka modelleri de belirtmiş.

http://

Son attığınızı kaçırmışım onu deneyeyim teşekkür ederim

https://www.technopat.net/sosyal/ko...eti- yapmak-4-yazilim-alternatifleri.2780579/

Emc lite uygulaması kullanmış o da. Amacım sinyal kolu korna vs eklemek istiyorum ondan dolayı wheelconfig uygulamasını istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı