Microsoft Flight Simulator nasıl oynanır?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Bir aralar PC'den oynayacaktım ama çok kasıyordu, şu anda Xbox konsolum var ve yükledim. Rehber videosu tarzı bir şey var mıdır acaba öğrenmem için?

Son düzenleme:
Oyunda Türkçe seçenek yok. Oyunun kendi içinde rehber ve uygulamalar var. Oyun senin adına rota oluşturabiliyor, tek yapman gereken gideceğin şehri ve havalimanını seçmek.

Tamamen gerçekçi oynamak istiyorsan en başta FMC bilmen gerek. Rota oluşturmayı, havanın sıcaklık ve nemine göre ayarlar girmeyi bilmelisin. Kısacası uçağı sıfırdan başlatıp bütün ayarlarını kendin girip uçuruyorsun. Zaten simülasyon da budur. Geri kalan kısmı yani direkt uçuştan başlatmak kısmı oyundur. Joystick ile oynamanı tavsiye ederim. Klavye ile zor olsa da gene de bir süre sonra alışıyorsun ancak joystick yerini tutmaz. Thrustmaster'ın joysticklerini tavsiye ederim, onlarda gaz kolu da oluyor genelde.

Oyunda Türkçe seçenek yok. Oyunun kendi içinde rehber ve uygulamalar var. Oyun senin adına rota oluşturabiliyor, tek yapman gereken gideceğin şehri ve havalimanını seçmek.

Tamamen gerçekçi oynamak istiyorsan en başta fmc bilmen gerek. Rota oluşturmayı, havanın sıcaklık ve nemine göre ayarlar girmeyi bilmelisin. Kısacası uçağı sıfırdan başlatıp bütün ayarlarını kendin girip uçuruyorsun. Zaten simülasyon da budur. Geri kalan kısmı yani direkt uçuştan başlatmak kısmı oyundur. Joystick ile oynamanı tavsiye ederim. Klavye ile zor olsa da gene de bir süre sonra alışıyorsun ancak joystick yerini tutmaz. Thrustmaster'ın joysticklerini tavsiye ederim, onlarda gaz kolu da oluyor genelde.

Oyunu indirdim ilk görevler falan yaptım ama tuş takımları ile alakalı bir öğretim yapmadı, bende sildim oyunu hocam. Anlatım şeklini tam anlamadığım için vfr görevlerini yapamadım. Birisinin yanımda olup öğretmesi gerek anca öyle oynayabilirim sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı