Cihan Deniz Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 243 19 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ben Microsoft Flight Simulator oynamak istiyorum ama nasıl oynanır hakkında gram bir fikrim yok. Tüm uçağı ve düğmeleri ben kontrol etmek istiyorum. Nereden ve nasıl öğrenebilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023
Merhaba. Ben Microsoft Flight Simulator oynamak istiyorum ama nasıl oynanır hakkında gram bir fikrim yok. Tüm uçağı ve düğmeleri ben kontrol etmek istiyorum. Nereden ve nasıl öğrenebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et