Çözüldü Microsoft Flight Simulator yükleme ekranında kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İlk denediğimde oyun alttaydı 2. denediğimde ekranımda açıktı. DC altta açıktı.

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsin, o zaman da açılmazsa sorun bence muhtemelen eksik veya hatalı dosya olmasındadır, çünkü oyun zaten işlemciye %100 baskı yapıyor bir de arkada Discord açık olunca işlemci zorlanabiliyor, oyun yüklenirken sıkıntı çıkabiliyor,
Dediğim gibi oyun yönetici olarak da çalışmazsa muhtemelen sorun dosyada, yönetici olarak da açılmazsa oyunu sil sonra yeniden yükle. Yüklerken arkada hiçbir şey açık olmasın, bilgisayarın performansını kısıtlayacak şeyleri kapatabilirsin(örneğin: Steam'in açık olmamasına rağmen arka plan da çalışması) oyun yüklenirken oyunu simge durumuna getirme, ve eğer ayarlarda seçeneği varsa, oyun modu, performans modu tarzı şeyleri açabilirsin, ve oyun yüklenirken bilgisayarla çok uğraşma.
Ama önce yönetici olarak çalıştırmayı dene, bunu denerken de arkada bir şey açık olmasın, ve oyun simge durumunda olmasın,(not: Bir kullanıcı oyunun iadesini önlemek için(Steam de) özellikle uzun sürdüğünü yazmış, güvenilirliğinden emin değilim ama eğer doğruysa diye en azından 2 saat bekle oyunun açılmasını, tabii eğer kapanmazsa)

Oyun yönetici olarak da çalışmazsa direk silip yüklemeyi deneme bence onu akşam denersin, hem o zamana kadar benden daha bilgili birini buluruz belki o daha yardımcı olur.

Kısaca oyun yüklenirken veya açılırken arkada hiçbir uygulama açık olmasın, performans ayarları aktif olsun, Wakkum'un dediği ayarı da kapa.
Oyun orijinal, diskte yer var. Oyun loading ekranında bir anda kapanıyor %50 civarına geldiğinde.

Oyun ağır bir oyun sistem özelliklerin ne(benim konu hakkında aşırı bir bilgim yok ama birkaç forum okumuştum, 30 dk dır bekliyorum kimse yazmayınca ben yazayım dedim)

Oyun orijinal, diskte yer var. Oyun loading ekranında bir anda kapanıyor %50 civarına geldiğinde.
sistem özelliklerin?

Son düzenleme:
ekran kartı oldukça yeterli, işlemci bazen oyunda zorlanabilir ama yine de oyunu çok rahat açması lazım, anladığım kadarıyla senin oyun direk yükleme ekranında kalıyor, şuan sorun sistemde değil gibi,
oyunu daha önce açıp oynadın mı?, ilk kez mi açıyosun

Ekran kartı oldukça yeterli, işlemci bazen oyunda zorlanabilir ama yine de oyunu çok rahat açması lazım, anladığım kadarıyla senin oyun direk yükleme ekranında kalıyor, şu an sorun sistemde değil gibi,
Oyunu daha önce açıp oynadın mı? İlk kez mi açıyosun.

Oyunu gece indirdim, sabah kalkıp açtığımda yükleme ekranı %50 civarına geldiğinde kapandı (2 kere denedim ikisinde de kapandı)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı