Microsoft Flight Simulator'de uçaklar gerçek para ile mi alınıyor?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Oyunun standart Edition versionunu aldım. Şimdi bende 1 uçak var, başka uçakları almak için oyun içi para kasmam, görev yapmam gerekiyor mu yoksa gerçek para ile mi alacağım ekstra uçakları? YouTube'dan bir video görmüştüm, adam İzmir'den İstanbul'a gidiyor. Haritadan yolu görebiliyor. Onu nasıl ayarlayabiliyorum?

İzmir - İstanbul uçuşunun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz bir uçak almak istiyorum. İlla gerçek para ile mi alabiliyorum?

1639150562617.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart sürümde belli başlı uçaklar var. Sürüm yükseldikçe uçak sayısı artar. Ayrıca mağazadan para ile farklı uçakları da satın alabilirsin. Görselde paylaştığın A320 standart sürümde mevcut. Eğer sende görünmüyorsa oyun içerisindeki Content Manager kısmına bak. Bazen indirmek gerekebiliyor.

Standart sürümde belli başlı uçaklar var. Sürüm yükseldikçe uçak sayısı artar. Ayrıca mağazadan para ile farklı uçakları da satın alabilirsin. Görselde paylaştığın A320 standart sürümde mevcut. Eğer sende görünmüyorsa oyun içerisindeki content Manager kısmına bak. Bazen indirmek gerekebiliyor.

Peki uçağı havada sabit tutmanın bir yolu var mı? Ne yaparsam yapayım havada sabit tutamıyorum ya yükseliyor ya alçalıyor.

Peki uçağı havada sabit tutmanın bir yolu var mı? Ne yaparsam yapayım havada sabit tutamıyorum ya yükseliyor ya alçalıyor.
Tabiki de var. Otomatik pilot dediğimiz olayı YouTube videolarından nasıl kullanacağınız öğrenirseniz çok daha zevk alırsınız. Gerçek hayatta da pilotlar 2-3 saat boyunca levyeyi ya da joysticki tutup uçağı kontrol etmiyorlar. Otomatik pilot uçağı sizin komutlarınızşa uçurmanıza yardımcı olur.
Ayrıyetten satılan uçaklarda var tabi. A320 oyunun içinde gelebilir ama bazı özellikleri olmayabilir örneğin yol planlaması ya da overhead paneldeki butonlar gibi. Ancak ücretli bazı yazılımlar ile gerçek hayattaki ile aynı şekilde çalışan A320 satın alıp yükleyip uçurabilirsibiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı