9060XT R7 5700X sisteme 56 bin TL verilir mi?

Elinize sağlık, benim önerdiğim sistemle arasında 1-2 marka farkı ve PSU hariç fark yok hatta CL30 RAM var. Benim önerdiğimden daha iyi olma sebebi nedir bu sistemin? Bilmediğim bir konu varsa bilgilenmiş olurum.

PSU ileriye dönük ve yeni nesil. Anakart bir tık daha güçlü 7800x3D dahi takılabilir istenirse. SSD'de biraz daha iyi diyebiliriz işletim sistemi kurulacağından dolayı o kadar büyük fark olmasa da SN5000 biraz daha iyi. Daha ucuz olduğu için daha iyi olduğunu söyledim yanlış anlamayın sizin attığınız sistem de iyi ama benim attığım ileriye dönüklük ve parça kalitesi açısından biraz daha iyi.

Tamamdır hocam, 2K monitör alırsam durum ne olur bahsettiğiniz oyunlarda. Örneğin: Fortnite, GoW, CS2, Ghost of Yōtei.

Ghost of Yōtei PC'ye çıkmadı o yüzden oyunun vereceği FPS hakkında bir şey diyemem ama 2K'da yüksek ayarlarda 60 FPS üstünü rahat verebilir diye düşünüyorum en kötü FSR kalite FG açarsın 120-130 FPS oynarsın. GoW'da Ultra ayarlar 80-100 FPS rahat oynarsınız FSR kalite yaparsanız FPS 100-130 FPS arasında dolaşır. CS2'de de 150-200 FPS belki daha üstü alırsınız. Fortnite yüksek ayarlarda 150-200 FPS civarında alırsınız.

RDR2 oynamak istiyorum derseniz de 2K yüksek ayarlarda FSR açmadan 100-120 FPS civarında oynarsınız.

Grafikleri düşürürseniz elbette FPS çok daha fazla olacaktır. CS2 güncelleme aldıktan sonra ekran kartına da yüklenmeye başladı ama düşükte rahat 300-400 FPS alırsınız. 400 FPS almanız çok bir şey ifade etmez aslında zaten monitörünüz 180Hz ise 180 FPS oynuyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz FPS'e bakmaktan ziyade o yüzden kafaya takmayın. 2K monitör de çekip geçin mis gibi sistem hayırlı olsun şimdiden.

PSU ileriye dönük ve yeni nesil. Anakart bir tık daha güçlü 7800x3D dahi takılabilir istenirse. SSD'de biraz daha iyi diyebiliriz işletim sistemi kurulacağından dolayı o kadar büyük fark olmasa da SN5000 biraz daha iyi. Daha ucuz olduğu için daha iyi olduğunu söyledim yanlış anlamayın sizin attığınız sistem de iyi ama benim attığım ileriye dönüklük ve parça kalitesi açısından biraz daha iyi.

Ghost of Yōtei PC'ye çıkmadı o yüzden oyunun vereceği FPS hakkında bir şey diyemem ama 2K'da yüksek ayarlarda 60 FPS üstünü rahat verebilir diye düşünüyorum en kötü FSR kalite FG açarsın 120-130 FPS oynarsın. GoW'da Ultra ayarlar 80-100 FPS rahat oynarsınız FSR kalite yaparsanız FPS 100-130 FPS arasında dolaşır. CS2'de de 150-200 FPS belki daha üstü alırsınız. Fortnite yüksek ayarlarda 150-200 FPS civarında alırsınız.

RDR2 oynamak istiyorum derseniz de 2K yüksek ayarlarda FSR açmadan 100-120 FPS civarında oynarsınız.
Hocam bu arada 2k bir monitör alsam, rekabetçi oyunları 1080pde oynayıp hikayeli oyunları 2kda oynayabilirim yine de değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı