Microsoft garantili Xbox Series S 13.000 TL'ye alınır mı?

LemonTree68

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bundan önceki konum ikinci el Xbox Series S alırken nelere dikkat edilmesi hakkındaydı ama şimdi de biraz daha zorlayıp sıfırını mı alsam diye düşünüyorum. İtopya'da TR Microsoft garantili ve 3'a Game Pass hediyeli şekilde 12.999TL olmuş. Sizce alınır mı? En son çıkan oyunları oynama gibi bir derdim yok (GTA 6 vb.) Bir tek Black Ops 6 zombies için heyecanlıyım.

Merhaba. Bundan önceki konum ikinci el Xbox Series S alırken nelere dikkat edilmesi hakkındaydı ama şimdi de biraz daha zorlayıp sıfırını mı alsam diye düşünüyorum. İtopya'da TR Microsoft garantili ve 3'a Game Pass hediyeli şekilde 12.999TL olmuş. Sizce alınır mı? En son çıkan oyunları oynama gibi bir derdim yok (GTA 6 vb.) Bir tek Black Ops 6 zombies için heyecanlıyım.

Konsol cidden güzel ancak 512 GB uzun vadede yetmeyebilir. Ekstra bir depolama satın almanızı veya Carbon Black modeline yönelmenizi tavsiye ederim. Sadece bir oyun oynayacaksanız kesinlikle alın.

Konsol cidden güzel ancak 512 GB uzun vadede yetmeyebilir. Ekstra bir depolama satın almanızı veya Carbon Black modeline yönelmenizi tavsiye ederim. Sadece bir oyun oynayacaksanız kesinlikle alın.

Hocam bende düşünyorum almayı fakat konsola pes FIFA Forza hep kalacak hiç silmeyeceğim yüklesem yanına bir de hikayeli oyun yüklersem yani örneğin konsolda FIFA pes Forza var bir de GTA 5 var GTA 5 bitince silerim diğerleri kalır GTA 5 yerine başka bir oyun alırım diğerleri sabit kalır bu şekilde sığar mı?

Carbon Black alınmaz hocam onun yerine biraz daha koyup PS veya serieis X alırız fiyatları çok yakın tabii ikinci el olur ucuza satan.

Burada daha ucuz en ucuzu şu an internetteki bu https://www.akakce.com/xbox-series/en-ucuz-xbox-series-s-512-gb-ssd-fiyati,803793597.html fakat biraz daha verip 900 TL yani Microsoft garantili alabiliriz.

Minecraft ve Black ops III yüklü olacak sadece. amacım bir yandan güncel ve bir yandan da ucuz bir konsol almak. Akşam eve gelince 2 saat oynamalık bir şeyler arıyorum sadece. 512GB Bana yeter diye düşünüyorum.

Yinede sizce yaz da geliyor acaba "karne günü indirimleri(?)" gibi kampanyalar beklenmeli mi, o zaman daha da ucuza bulabilir miyiz Microsoft Garantili bu konsolu?

Burada daha ucuz en ucuzu şu an internetteki bu https://www.akakce.com/xbox-series/en-ucuz-xbox-series-s-512-gb-ssd-fiyati,803793597.html fakat biraz daha verip 900 TL yani Microsoft garantili alabiliriz.
Herkes Microsoft garantisi öneriyor. Microsoft'un garantisiyle hiç işim olmadı fakat ithalatçı garantili ile arasındaki fark nedir tam olarak? microsoft'un servisi daha mı iyi?

Görünen köy kılavuz istemez hocam o 512GB hafıza size yetmez. Oyunlar gün geçtikçe daha çok yer kaplamaya başladı. Bir Fifa indireyim dersiniz Call of Duty'ye yer kalmaz. En ufak yeni oyun indireceğinizde sizi sıkıntıya sokar. Daha yeni Black Ops duyuruldu 310GB. Eğer harbiden çok az oyun indirecekseniz alın.

Görünen köy kılavuz istemez hocam o 512GB hafıza size yetmez. Oyunlar gün geçtikçe daha çok yer kaplamaya başladı. Bir Fifa indireyim dersiniz Call of Duty'ye yer kalmaz. En ufak yeni oyun indireceğinizde sizi sıkıntıya sokar. Daha yeni Black Ops duyuruldu 310GB. Eğer harbiden çok az oyun indirecekseniz alın.
Çok az indireceğim. dediğim gibi akşam eve gelip 2 saat oynamak için. zaten haftada birkaç oyun birden oynayan biri değilim ayda bir falan oynadığım oyunları değiştiririm genellikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı