neXusTS
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
Forumda da uzun süredir bahsettiğim Dosya Gezgini Hızlı Erişim Menüsüne Vurgu rengi desteği için bir sürü Geri Bildirim gönderiyordum bugün yine gönderirken geri bildirimlerimden birisine yanıt verildiğini gördüm tuhaf olan yanıtın 8 ay önce verilmiş olması. Ben geri bildirim göndereli 2 ay oldu ama bayağı destek almış ve Microsoft çalışanı da yanıt vermiş.
Yanıtın Türkçesi bu şekilde: Bu geri bildirimi paylaşmaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz - Windows 11 ile birlikte Dosya Gezgini'nin görünümünü iyileştirmek ve modernize etmek için bir dizi güncelleme yaptık ve bu alandaki geri bildirimleri takip etmeye devam ediyoruz
Aldığım destek oyu 8506 olarak gözükürken Başarılar kısmında aldığım destek oyu 1 olarak gözüküyor
Yanıtın Türkçesi bu şekilde: Bu geri bildirimi paylaşmaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz - Windows 11 ile birlikte Dosya Gezgini'nin görünümünü iyileştirmek ve modernize etmek için bir dizi güncelleme yaptık ve bu alandaki geri bildirimleri takip etmeye devam ediyoruz
Aldığım destek oyu 8506 olarak gözükürken Başarılar kısmında aldığım destek oyu 1 olarak gözüküyor
Son düzenleme: