Microsoft hesabı nasıl kaldırılır?

emo5fps

Decapat
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım bana Xbox Game Pass hesabını verdi ben de giriş yapmaya çalıştım Microsoft Store üzerinden giriş yaptım fakat benim bilgisayarımda da arkadaşımın hesabı açıldı hesabı kapatmama rağmen OneDrive'da hala onun maili gözüküyor ve tema onun kullandığı renkte kaldı bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
 
Hocam onu zaten yaptım sadece OneDrive'da arkadaşımın maili gözüküyor ve temayı Windows bende etkin olmadığından dolayı değiştiremiyorum.
Windows'un etkin olmaması ve tema olayının ne OneDrive ile ne de arkadaşınızın Windows hesabı ile alakası var. Arkadaşınızın hesabı Microsoft hesabı. Sizin tema değişiklik hadiseniz Windows Lisansınız olmadığı için. Ya format atıp deneme sürümü kullanacaksınız ya da 15-20 TL'ye satılan lisanslardan alacaksınız. Ayrıca bir not, bilgisayarınızdan OneDrive'ı denetim masası program ekle kaldır kısmından kaldırın. Faydası yok zararı var.
 
Windows'un etkin olmaması ve tema olayının ne OneDrive ile ne de arkadaşınızın Windows hesabı ile alakası var. Arkadaşınızın hesabı Microsoft hesabı. Sizin tema değişiklik hadiseniz Windows Lisansınız olmadığı için. Ya format atıp deneme sürümü kullanacaksınız ya da 15-20 TL'ye satılan lisanslardan alacaksınız. Ayrıca bir not, bilgisayarınızdan OneDrive'ı Denetim Masası program ekle kaldır kısmından kaldırın. Faydası yok zararı var.

Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı