BarlasRona
Femtopat
Merhaba
Bilgisayarımda açık olan Microsoft hesabına giremiyorum
Bilgisayarda açık ama şifresini unuttum
Chrome'dan falan girmeye denediğimde giremiyorum uzun zamandır aynı şifre vardı ve hiç değistirmedim o şifreyi giriyorum ama olmuyor harfleri falan değistiriyorum ufak değişikler yapıyorum yine olmuyor tek bilgisayarda açık ve eğer cıkış yaparsam tamamen ilişkim kopacak
Yakın zamanda telefon numaramı değistirdiğim için kod da alamıyorum
Başka yöntem deniyorum benden kurtarma kodu istiyor ama kurtarma kodum da yok
Şimdi ben bu hesaba nasıl girebilirim?
Eğer giremezsem yeni bir hesap açacağım hesap nasıl kaldırılıyor?
Flash belleğim mevcut dosya kaybı olmasın diye dosyaları almayı düşünüyorum hepsini nasıl alabilirim? Yani bütün dosyaların bulunduğu bir yer var mı? Bütün dosyaları nereden görüntüleyebilir ve alabilirim?
Ayrıca beni bir kurtarma ekranına attı bilgilerimi falan istedi ama çift doğrulama olduğu için o yöntemde olmadı
Bilgisayarımda açık olan Microsoft hesabına giremiyorum
Bilgisayarda açık ama şifresini unuttum
Chrome'dan falan girmeye denediğimde giremiyorum uzun zamandır aynı şifre vardı ve hiç değistirmedim o şifreyi giriyorum ama olmuyor harfleri falan değistiriyorum ufak değişikler yapıyorum yine olmuyor tek bilgisayarda açık ve eğer cıkış yaparsam tamamen ilişkim kopacak
Yakın zamanda telefon numaramı değistirdiğim için kod da alamıyorum
Başka yöntem deniyorum benden kurtarma kodu istiyor ama kurtarma kodum da yok
Şimdi ben bu hesaba nasıl girebilirim?
Eğer giremezsem yeni bir hesap açacağım hesap nasıl kaldırılıyor?
Flash belleğim mevcut dosya kaybı olmasın diye dosyaları almayı düşünüyorum hepsini nasıl alabilirim? Yani bütün dosyaların bulunduğu bir yer var mı? Bütün dosyaları nereden görüntüleyebilir ve alabilirim?
Ayrıca beni bir kurtarma ekranına attı bilgilerimi falan istedi ama çift doğrulama olduğu için o yöntemde olmadı