Microsoft hesabı ve Xbox kilitlendi

AKA CABBAR JR

Kilopat
Microsoft hesabım kilitlendi. Eski bilgisayarımda sanırım trojan vardı ve Facebook hesabımı da çaldırmıştım bu yüzden +18 paylaşımlar vs. hesabı çocukken açtığım için babamın numarasına kayıtlıydı ve SMS spam klasörüne düştüğü için bir türlü koda ulaşamadım. Ulaştıktan sonra aradan bir süre geçti vs şifreyi değiştirdim bir sıkıntı yoktu. Fakat bu ay başında yine aynı ve benzer şeyler başıma geldi.

Instagram hesabımdan çıkış falan yapıldı. Hatta Microsoft Store'dan USD türünde alışveriş yapılmış ama banka sıkıntı olduğunu anlayıp iade yapmış tabii ki. Sanırsam bu alışverişler yüzünden de Microsoft Store hesabım Xbox vs kilitlendi. Ne yapmalıyım?

Microsoft hesabım kilitlendi. Eski bilgisayarımda sanırım trojan vardı ve Facebook hesabımı da çaldırmıştım bu yüzden +18 paylaşımlar vs. hesabı çocukken açtığım için babamın numarasına kayıtlıydı ve SMS spam klasörüne düştüğü için bir türlü koda ulaşamadım. Ulaştıktan sonra aradan bir süre geçti vs şifreyi değiştirdim bir sıkıntı yoktu. Fakat bu ay başında yine aynı ve benzer şeyler başıma geldi.

Instagram hesabımdan çıkış falan yapıldı. Hatta Microsoft Store'dan USD türünde alışveriş yapılmış ama banka sıkıntı olduğunu anlayıp iade yapmış tabii ki. Sanırsam bu alışverişler yüzünden de Microsoft Store hesabım Xbox vs kilitlendi. Ne yapmalıyım?

Supporta başvurman gerekiyor. Support ancak sistemleri çok kötü çok uğraşman gerek ve muhtemelen sonuca ulaşman çok zor. Tavsiyem yeni hesap açman. Zor çünkü Türk temsilci yok Türkçe yazıyorsun çeviri sisteminden çevirliyor sonra admın cevabı da çevriliyor falan filan. Eski hesabında çok mühim verilerin yoksa bence uğraşma.

xbox storeda kart bilgilerim vardı ve dediğim gibi alışverişler yapılmış.Kartıma bloke koydurmam gerekir mi=

Hesabımla ilgili tek bağlantım Instagram'ım ve bilgisayara bağlı Outlook hesabım. Aldığım oyunlar vs.

Xbox Store'da kart bilgilerim vardı ve dediğim gibi alışverişler yapılmış. Kartıma bloke koydurmam gerekir mi=

Hesabımla ilgili tek bağlantım Instagram'ım ve bilgisayara bağlı Outlook hesabım. Aldığım oyunlar vs.

Hocam alışveriş yapıldıysa senin karta ne olduğu bilinmez artık. Bloke koy bence içinde kuşku kalmasın. Bence 2 farklı mail hesabı kullanın sadece güvendiğiniz siteler bir maille. Diğer yerlere öbür mailinizle kayıt olun. Böylece aynı anda hesaplarını kaybetmezsiniz. Bir de virüsü nasıl bulaştırdınız. Eğer crack uygulama/oyun kullanmaktansa bence daha dikkatli olun bu iş sadece hesapla kalmaz donanıma kadar sıçrayabilir. Güvenilir yerler kullanamaya bence özen gösterin. Kaspersky free antivirüste kullanbilirsiniz.

Bilgisayarımı ekimde değiştirdim.Eski bilgisayarımla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü onedrive hesabını kaldırdığım anda bir problem yaşamadım.Ona da ulaşamıyorum zaten şuan

alışverişleri banka iade etmiş bu arada yani o açıdan bir sıkıntım yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı