Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sorunu çözebilirsen burada paylaşmanız iyi olur.
Hesabıma bağlı bir Game Pass aboneliği vardı ve bu aboneliği Paycell üzerinden bağlamıştım. Paycell'de internet alışverişini kapatmış olmama rağmen, hesabımı çalan kişiler yeniden abonelik aldığı için internet alışverişi tekrar aktif hale geldi. Şu anda hesabımı tamamen silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?Aktaramadım. Microsoft destek ekibinin ne yaptığı hakkında bir gram fikri yok. Onlarca kez hesaplar arası içerik aktarımının mümkün olup olmadığını sordum ve her seferinde mümkün cevabını aldım. Ama 3 hafta boyunca her gün bir bahane bularak işlemi ertelediler.
Oyunları aktarmak diye bir şey yok ama bunu asla yüzünüze söylemiyorlar neden anlamadım. İnternetten kısa bir araştırmayla bile mümkün olmadığı yazıyor, ben de bu işin peşini bırakmayı düşünüyordum ama her sorduğumda ekip bunun mümkün olduğunu söylüyor ve bildiğin sizi süründürüyor. Şaka gibi bir destek ekibi var. Birinin dediği diğerini tutmuyor. Saçma sapan alakasız formlar doldurmanı istiyorlar ve bu formlar hiçbir zaman sonuçlanmıyor, yazdığın şeylere geri dönmüyorlar.
Zaten hesabının çalındığını onaylayıp yine de kurtarmayacağını söyleyen bir şirketten en fazla bunu bekleyebilirsin. Yeni hesap açıp tüm oyunlara baştan para vermeni istiyorlar, ve bunu direkt olarak yüzüne söylüyorlar.
Oyunlar Microsoft Store'da diğer platformlardan ne kadar ucuz olursa olsun buradan çöp dahi almayı düşünmeyin çünkü hesabınıza bir şey olması halinde Microsoft en ufak bir sorumluluğu almayacak.
Auth olduğu halde hesabınız çalınırsa yapabileceğiniz hiçbir şey yok diye biliyorum. Tüm kurtarma işlemleri Auth'suz hesaplar için. Yine de canlı destekle iletişime geçip hesabın çalındığını bildirerek kapatılmasını talep edebilirsiniz. Zira koca şirketin en iyi yaptığı şey hesap kapatıp size oyunları yeniden aldırmaya çalışmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.