Microsoft hesabımda tonlarca yanlış giriş denemesi var

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Microsoft hesabıma şu ülkelerden farklı zamanlarda giriş yapılmaya çalışılmış: Amerika Birleşik Devletleri, Endonezya, Irak, Yemen, Meksika, Birleşik Krallık, Jamaika, Bangladeş, Kanada Konum bilgisi olmayan yerler, Türkiye ancak yaşamadığım yer ve nicesi... Çoğunluğu hatalı parola girişi ve "eşitleme". Türkiye'deki girişlerin tarihine baktığımda o tarihlerde bana herhangi bir iki faktörlü doğrulama SMS'i gelmemiş. Hemen şifremi değiştirdim ancak bunlar neden olabilir? İki faktörlü doğrulama açık olmasına rağmen nasıl girmişler? Hesabımda herhangi bir işlem yapılmamış.

Merhaba, Microsoft hesabıma şu ülkelerden farklı zamanlarda giriş yapılmaya çalışılmış: Amerika Birleşik Devletleri, Endonezya, Irak, Yemen, Meksika, Birleşik Krallık, Jamaika, Bangladeş, Kanada Konum bilgisi olmayan yerler, Türkiye ancak yaşamadığım yer ve nicesi... Çoğunluğu hatalı parola girişi ve "eşitleme". Türkiye'deki girişlerin tarihine baktığımda o tarihlerde bana herhangi bir iki faktörlü doğrulama SMS'i gelmemiş. Hemen şifremi değiştirdim ancak bunlar neden olabilir? İki faktörlü doğrulama açık olmasına rağmen nasıl girmişler? Hesabımda herhangi bir işlem yapılmamış.

Hiç VPN kullandın mı? Sürekli bölge degiştirdiysen baglanmış olarak gözükebilir.

Merhaba, Microsoft hesabıma şu ülkelerden farklı zamanlarda giriş yapılmaya çalışılmış: Amerika birleşik devletleri, Endonezya, Irak, yemen, Meksika, birleşik krallık, Jamaika, Bangladeş, Kanada konum bilgisi olmayan yerler, Türkiye ancak yaşamadığım yer ve nicesi... Çoğunluğu hatalı parola girişi ve "eşitleme". Türkiye'deki girişlerin tarihine baktığımda o tarihlerde bana herhangi bir iki faktörlü doğrulama SMS'i gelmemiş. Hemen şifremi değiştirdim ancak bunlar neden olabilir? İki faktörlü doğrulama açık olmasına rağmen nasıl girmişler? Hesabımda herhangi bir işlem yapılmamış.

Şifren ile giriş yapilmaya çalışılıp 2FA blockladıysa buyuk bir problem var kullandığın PC'ye format atmanı ve buyun sifrelerini degistirmeni tavsiye ederim.

Hiç VPN kullandın mı? Sürekli bölge degiştirdiysen baglanmış olarak gözükebilir.
Hocam bilgisayarımda yakın zamanda VPN kullanmadım ve bunlar 10-15 gün öncenin verileri.

Şifren ile giriş yapilmaya çalışılıp 2FA blockladıysa buyuk bir problem var kullandığın PC'ye format atmanı ve buyun sifrelerini degistirmeni tavsiye ederim.
Daha yeni 2 kez format attım hocam Ets 2 indirdim bir crackli olarak o kadar. Onda da virüs gözükmüyor. Telefonuda Kaspersky ile tarattım bir tehdit bulmadı. Şifrelerimi tekrardan değiştireceğim hocam öneriniz için sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı