Microsoft hesabına birçok yerden giriş yapılmaya çalışılmış

selamdayi

Hectopat
Yer
İstanbul
Dostlar selam Microsoft hesabıma birçok ülkeden giriş yapılmaya çalışılmış ayrıca Microsoft Store cihaz yönetiminde tanımadığım 1 cihaz var ve 1 tanede virüs bulaşmış cihaz var mavi X ile işaretli olanlar giriş epostamı değiştirdim hesap parolamı değiştirdim sizce cihazıma format atmalı mıyım? Ne yapmalıyım? Türkiye'den giriş yapıldı yazan yer benim. Microsoft Store cihaz yönetimi nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    85,3 KB · Görüntüleme: 88
  • Ekran Görüntüsü (5).png
    184 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Hocam hesabınızda satın alınmış oyun var mı? Eğer varsa hesabınızı çalıp pazarlamış olabilirler.

Bu olay maalesef bende de oluyor. Zamanında bir siteye üye olurken girmiştim, o siteyi patlatmışlar bütün kullanıcı bilgileri internete sızmış. Hangi siteler aracılığıyla sızdığına https://haveibeenpwned.com/ sitesinden bakabilirsiniz. İki faktörlü doğrulamanız her daim açık kalsın.

Hocam hesabınızda satın alınmış oyun var mı? Eğer varsa hesabınızı çalıp pazarlamış olabilirler.

Giriş yapılamamış hiçbirinde hepsi başarısız satın alınkış oyun yok ancak Steam'den Forza alıp hesabımı bağlamıştım.

2 doğrulama hep açıktı. Microsoft Store cihaz yönetimi nedir?

Hesabınızın açık olduğu cihazları gösterdiği bir sayfa. Netflix'te, Google Accounts'ta olduğu gibi. Bilmediğiniz bir cihaz varsa oturumu kapatın yeter. İki yönlü doğrulama da açıksa pek sizinle uğraşacaklarını sanmıyorum.

Hesabınızın açık olduğu cihazları gösterdiği bir sayfa. Netflix'te, Google Accounts'ta olduğu gibi. Bilmediğiniz bir cihaz varsa oturumu kapatın yeter.

Peki ben şifremi değiştirdikten sonra bunu fark ettim sizce cihazıma format atayım mı?

Crackli program kullanıyorsanız atmanızı tavsiye ederim. Aktif olarak antivirüs kullanmıyorsanız eğer programları resmi sitelerinden indirseniz bile VirusTotal ile taratmanızı öneririm.

O zaman uğraşmayın hiç. Bir nebze olsun içinizi rahatlatacaksa bu da benim durumum. Bütün posta adreslerimi Google'a taşıdım. Bir tek bu Hotmail hesabım duruyor. Üzerinde hem anısı var hem de bir sürü eski oyunların hesapları kayıtlı diye kapatmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…