Microsoft hesabına birçok yerden giriş yapılmaya çalışılmış

Hocam o konudan rahatım sadece Microsoft Store cihaz yönetiminde tanımadığım 1 cihaz var ve 1 tane de virüs bulaşmış cihaz var bu cihazlar sıkıntı yaratıyor benim için çıkışlarını yaptım ama.
Muhtemelen eski cihazlarınızdır. Her formattan sonra bilgisayar adı değiştiği için elle girmediyseniz DESKTOP-345JK5H34 tarzı bir şeyler yazıyor. %90 yine sizin cihazınızdır endişe etmeyin.

Muhtemelen eski cihazlarınızdır. Her formattan sonra bilgisayar adı değiştiği için elle girmediyseniz desktop-345jk5h34 tarzı bir şeyler yazıyor. %90 yine sizin cihazınızdır endişe etmeyin.

Bir tanesi benim cihazım isminden belli ancak en sondaki olanı bilmiyorum hesabın giriş yapıldığı yerlerde gözükmüyor eğer bu cihaz başkasının cihazı ise sorun olur mu acaba?

Bir tanesi benim cihazım isminden belli ancak en sondaki olanı bilmiyorum hesabın giriş yapıldığı yerlerde gözükmüyor eğer bu cihaz başkasının cihazı ise sorun olur mu acaba?

Hesabınızda oyun kayıtlı kart bilgisi yoksa bir şey olmaz adam uğraşmaz direk.

Cihazınıza format atabilirsiniz ve başka Microsoft hesabına geçin.

Yani hocam biraz düşündüm o cihaz sadece Microsoft Store cihaz yönetiminde gözüküyor giriş yapılmış yerlerde yok bence format atmama gerek yok.

Cihazınıza format atabilirsiniz ve başka Microsoft hesabına geçin.

Ayrıca ben bu şekilde 1 yıla aşkın süredir kullanıyorum bunca zaman sıkıntı çıkarmadı daha çıkarmaz bence. Daha yeni fark ettim.

Yani hocam biraz düşündüm o cihaz sadece Microsoft Store cihaz yönetiminde gözüküyor giriş yapılmış yerlerde yok bence format atmama gerek yok.

Ayrıca ben bu şekilde 1 yıla aşkın süredir kullanıyorum bunca zaman sıkıntı çıkarmadı daha çıkarmaz bence. Daha yeni fark ettim.

1 yıldan fazla kullanıyorsanız bir şey olmadıysa daha da olmaz giriş başarısız yazıyor zaten, Kaspersky kullanabilirsin aktif koruma için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı