Girmeyi denemiş ve başarısız olmuş dert etmene gerek yok.Merhaba, aylar önce de bunu fark ettim. Şifremi değiştirdim falan ama hala devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım ve ne olabilir bu?
Eki Görüntüle 2259163
Ama aylardır böyle. İki adımlı doğrulama koyucam ama o programda giderse diye koyamıyorum. Bi koycaktim uygulamaya ekledim sonra o yazıyı görünce sildim bazende soruyor.Girmeyi denemiş ve başarısız olmuş dert etmene gerek yok.
Adam pes etmeden deniyor demekki ama bulamaz boşa deniyor.Ama aylardır böyle. İki adımlı doğrulama koyucam ama o programda giderse diye koyamıyorum. Bi koycaktim uygulamaya ekledim sonra o yazıyı görünce sildim bazende soruyor.
Hocam Windscribe VPN ile Geforce Now giriyorum onunla alakası olabilir mi?Adam pes etmeden deniyor demekki ama bula
Windscribe ile alakalı.Hocam Windscribe VPN ile Geforce Now giriyorum onunla alakası olabilir mi?
O nasıl oluyor yan hesap verdim bu hotmail hesabıyla alakası bile yok ki. Güvenilir mi bu vpn?Windscribe ile alakalı.
Güvenilir, eğer hesaba VPN ile girdiyseniz normal hocam onu kastediyorum.O nasıl oluyor yan hesap verdim bu hotmail hesabıyla alakası bile yok ki. Güvenilir mi bu vpn?
Vpn ile giriş yaptım oyna dedim sıraya girince kapattım VPN'i.Güvenilir, eğer hesaba VPN ile girdiyseniz normal hocam onu kastediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.