Microsoft hesabına giriş yapıp Gmail'e ulaşılabilir mi?

Can Kayataş

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim. Sizlerden yardım istiyorum. Geçen günler kulaklığımın kablosunun takılması yüzünden kasam düştü ve camı kırıldı. 2019 yılında Vatan'dan almıştım. Bende vatana götürdüm ve sıkıntının anakart üzerine olduğu ortaya çıktı ama yapılması için 250 lira istendi. Ben de yaptırmayacağım, zaten yeni PC almıştım. Size sormak istediğim soru şu biliyorsunuz bilgisayarlarda Microsoft hesapları oluyor. Kırılan PC'mde bulunan Microsoft hesabını yeni PC'me girersem Google'daki YouTube Gmail hesaplarım otomatik olarak açılır mı? Yoksa aynı hesabımı girmeme rağmen PC farklı (SSD farklı olduğun için) hesapları otomatik olarak açmayacak mı? Yani Microsoft hesabının aynı olmasına rağmen her şeyi en baştan kuracağım değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi tarayıcı? Eğer Microsoft Edge üzerinden oturum açıp eşitlemeyi açtıysanız tüm parolalarınıza ulaşabilirsiniz.

Microsoft hesabımla posta uygulamasına bile giriş yapmıyor. Hepsini elle girmelisiniz. Baştan girmenize gerek yok, istediğiniz zaman girebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı