ASFASFASDFASDFASD
Hectopat
30 dakika önce Microsoft hesabımın postasında anormal bir giriş saptandı gibi bir mesaj gelen kutumda belirdi ve çok şaşırdım, bunun üzerine e-postama giriş yapmaya yeltendim doğal olarak ve ne olsun! Şifreniz yanlış ve o an çok gerildim, şuan aklımda binlerce endişe dolu düşünceler ile sizlerden hızlı bir şekilde mümkünse lütfen bana bir tavsiye bekliyorum beklediğim tavsiye de şu, bilgisayarımı zaten hemen formatlayacağım ve format sonrası ilk işim bir güvenlik yazılımı satın alıp bilgisayarıma kurmak olacak. Aklımda şuan Emsisoft Anti-Malware'yi satın almak var. Ama acaba diyorum ki kendimce bunun yerine başka bir antivirüs mü alsam? Mesela Bitdefender, Kaspersky, Norton gibi sağlam firmalardan hani. Veya diyorum ki bunun yanında mı ek olarak antivirüs de mi alsam acaba
. Ne öneriyorsunuz ne yapayım ? Hangisini alayım arkadaşlar. Uzmanım.net sitesinde Emsisoft 76 TL gibi bir fiyat ile satın alınabilmekte şuan. Kredi kartlarından tut hayatım Steam hesabından her şeyim bu e-posta üzerinde çok tehlikeli işin ciddiyetini anlayın diye söylemek istedim bunu.
Not:Microsoft hesabı şifremi sıfırladım, birden fazla güvenlik adımları ekledim o konuda kafam rahat biraz bundan dolayı. Ve hesabıma izinsiz girilen yer Kanada ve de yazan şey detaylarda hani "Eşitleme başarılı" gibi bir cümle, ne olduğunu hiç anlamış değilim. Yani eşitleme başarılı şeklinde bir artık nasıl girdilerse bunun yöntemi ne ise Microsoft da, ne bileyim bir güvenlik açığımı acaba işte benim hesaba da bu şekilde girmişler, Bunu çıkarıyorum artık ne bileyim.
Not:Microsoft hesabı şifremi sıfırladım, birden fazla güvenlik adımları ekledim o konuda kafam rahat biraz bundan dolayı. Ve hesabıma izinsiz girilen yer Kanada ve de yazan şey detaylarda hani "Eşitleme başarılı" gibi bir cümle, ne olduğunu hiç anlamış değilim. Yani eşitleme başarılı şeklinde bir artık nasıl girdilerse bunun yöntemi ne ise Microsoft da, ne bileyim bir güvenlik açığımı acaba işte benim hesaba da bu şekilde girmişler, Bunu çıkarıyorum artık ne bileyim.