Microsoft hesabını bağlayınca sistem bozuldu

TheMeteAdam

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO.
Meslek
Day Trader
Arkadaşlar dün Microsoft hesabım ile kendi Microsoft bağlı olmayan hesabıma giriş yaptım ve şifre belirlemedim. Sabah açtığımda hesaba giriş yapamadım. Admin hesaba giriş yapınca birden fazla hata ile karşılaştım. Explorer.exe başlangıçta masaüstünü açamıyor görev yöneticisinden yeniden başlatsam da Explorer'ı kendim manuel de açsam masaüstüne ulaşamadım. Güvenli modda girince başlat menüsünün ve arama yeri gibi tüm görev çubuğu çalışmıyordu. Çeşitli videolardan kodlar denesem de sorun hala devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı yalnız Windows'u yeniden kurmak son aşama olmalı! Ve görev çubuğu ile ayarlarda açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Format bu.

30-40 saniye güç düğmesine basılı tut.

Iıı maalesef şu an köydeyiz ve ekran kartının yandığını düşünmüyorum güvenli modda gayet rahat açılıyor sadece normal bir şekilde hesaba girersem explorer başlamıyor az öncede ekran geldi gitti 1 dakikalığına
Format bu.

30-40 saniye güç düğmesine basılı tut.
Bilgiasayar'ı açarken mi kaparken mi?

Açarken.

Hiçbirşey olmuyor sadece aç kapa yapmış oluyor önce basınca açıyor sonra basılı tuttuğum için kapanıyor.

Peki o zaman yedekleyip format atacağım. Dediğim gibi zaten dosyaları açabiliyorum ordan işlem yapabiliyorum chrome vs. Açabiliyorum ancak masaüstü gelmiyordu gelsede görev çubuğu çalışmıyordu genede yardımlarınız için çok teşekkürler.
Tek çare format diye düşünüyorum.

Bilgisayarcı ya götürebilirsin.

Aslında 2 disk var sadece C diskinde önemlileri D diskine yedekleyip tekrar C diskini biçimlendirip kurucam.
Yeni başlangıç pek format sayılmaz, Mesela benim D: diskimdeki uygulamar ve dosyalar gitmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…