Çözüldü Microsoft hesabıyla giriş yapılan bilgisayardan şifre nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hesap eklediğimde zorla şifre koydurdu, onu kaldırmamın imkanı var mı?

Bunun için bilgisayarın arama kısmına "Çalıştır" yazılıp "Enter"a basılır. Ardından gelen küçük pencereye "netplwiz" yazılarak "Tamam" butonu seçilir. Gelen pencerede "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmeli" seçeneğinde bulunan işaret kaldırılıp "Tamam"a tıklanır.

Şöyle bir şey buldum dene bir istersen.
Yukarıdaki olmazsa bunu da deneyebilirsin:

Klavyede Windows tuş + R tuşlarına basın. Tırnak işareti olmadan “control userpasswords2” yazın ve Enter tuşuna basın. Giriş yaptığınız Kullanıcı hesabına tıklayın. "Bu bilgisayarı kullanmak için kullanıcılar bir kullanıcı adı ve şifre girmelidir" seçeneğinin işaretini kaldırın.

Hocam Microsoft'taki xboxa giriş yaparken sorulan pinden bahsediyorsanız ben onu bulamadım.

Yerel Yönetici Hesabı oluşturup bununla da oturum açabilirsiniz.

Çözüm
Hocam Microsoft'taki xboxa giriş yaparken sorulan pinden bahsediyorsanız ben onu bulamadım.

Hocam o değil bilgisayar açılırken sorulan pin.

Deneyeceğim hocam sağ olun.

Hocam illaki yerel hesaba mı geçmeliyim şifreyi kaldırmak için?

Ve hocam yerel hesaba geçtiğimde yine de Xbox uygulamasıyla oturum açabilir miyim?

Yerel Yönetici Hesabı daha iyi olur. Diğer yöntemi zaten anlatmışlar. Xbox falan her şey çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…