Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir.
Hocam peki nasıl yapabilirim veya mesela hesabımı yerel hesaba çevirsem de Xbox uygulamasında hesabım durur mu çünkü Xbox'dan başka bir şey kullanmıyorum Microsoft Edge de kurulu bir de.
Bunun için bilgisayarın arama kısmına "Çalıştır" yazılıp "Enter"a basılır. Ardından gelen küçük pencereye "netplwiz" yazılarak "Tamam" butonu seçilir. Gelen pencerede "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmeli" seçeneğinde bulunan işaret kaldırılıp "Tamam"a tıklanır.
Şöyle bir şey buldum dene bir istersen.
Yukarıdaki olmazsa bunu da deneyebilirsin:
Klavyede Windows tuş + R tuşlarına basın. Tırnak işareti olmadan “control userpasswords2” yazın ve Enter tuşuna basın. Giriş yaptığınız Kullanıcı hesabına tıklayın. "Bu bilgisayarı kullanmak için kullanıcılar bir kullanıcı adı ve şifre girmelidir" seçeneğinin işaretini kaldırın.
Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir.
Bunun için bilgisayarın arama kısmına "çalıştır" yazılıp "enter"a basılır. Ardından gelen küçük pencereye "netplwiz" yazılarak "tamam" butonu seçilir. Gelen pencerede "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmeli" seçeneğinde bulunan işaret kaldırılıp "tamam"a tıklanır.
Şöyle bir şey buldum dene bir istersen.
Yukarıdaki olmazsa bunu da deneyebilirsin:
Klavyede Windows tuş + r tuşlarına basın. Tırnak işareti olmadan “control userpasswords2” yazın ve enter tuşuna basın. Giriş yaptığınız kullanıcı hesabına tıklayın. "bu bilgisayarı kullanmak için kullanıcılar bir kullanıcı adı ve şifre girmelidir" seçeneğinin işaretini kaldırın.