Microsoft hesap ekibi güvenlik uyarısı sahte mi?

Hocam şimdi baktım da dün tam 6 kere Microsoft hesabıma girmeye çalışmışlar ama girememişler ben bile ilk kez giriyorum adamlar ne aramış benim hesabımda acaba

Hocam şimdi baktım da dün tam 6 kere Microsoft hesabıma girmeye çalışmışlar ama girememişler ben bile ilk kez giriyorum adamlar ne aramış benim hesabımda acaba
İnternette bir yerlerde sızan bir şifreni belki giriş yaparız umuduyla deniyorlardır.

Girmişler sonra girememişler sonra bir daha girip daha da girememişler ben bir şey anlamadım MS hesabi Gmail'ime bağlıymiş ben bile ilk kez giriyorum ne aradılar acaba

İnternette bir yerlerde sızan bir şifreni belki giriş yaparız umuduyla deniyorlardır.
Ayrıca şifrem nerede sızmış olabilir çünkü ilkinde tutturmuşlar

Dark web raporunda ıdc Games forums diye bir yerde mail adresim çıkıyor 2021 yılında sızmış oraya biraz araştırdım 2021 yılında Zula hesap bilgilerini sizdirmis bu firmaya haberlerinde var internette sanırım oradan benim ms hesabına dadandilar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-04-05-05-48-20-130_com.android.chrome-edit.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
İçinde hiçbir şey olmayan sırf copilot için açtığım hesaba girmeye çalışmış herifler sen düşün isteseler kendim verirdim şifreyi üstlerine yapardım.

hocam merhaba ayni durum bende de var şu an da bi sıkıntı oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…