Microsoft, iOS Cihazlarda Edge Tarayıcısını Önermeye Başladı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Microsoft-Edge-Mobil-iOS-Android.jpg

Microsoft, Chromium tabanlı Edge tarayıcısını kullandırmak için elinden geleni yapıyor. Daha önce Windows tarafında yapılan uyarıları ve zorlamaları hatırlıyor olmalısınız. Yazılım geliştiricisi, şimdi de iOS cihazlar için sunulan Outlook’un son sürümünde Edge tarayıcısını kullandırmak için açılır pencereler kullanmaya başladı. Outlook, bağlantılara, belgelere ve dosyalara erişmek istediğimizde büyük bir açılır pencereyle birlikte “Edge tarayıcıyı” öneriyor: “Microsoft […]

Devamı: Microsoft, iOS Cihazlarda Edge Tarayıcısını Önermeye Başladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hızlı ve Güvenli yazmaları kullanıcıyı yanıltıyor. iOS üzerinde tarayıcıyı değiştirseniz bile arka planda Safari motorunu (WebKit) kullanmaya devam ediyorsunuz zorunlu olarak.

Edge şu anda kullandığım tarayıcılar arasında kesinlikle en iyisi, en hızlısı. Diğer tarayıcılarda sekme açılırken daha fazla bekliyorum. Bing'e de ChatGPT tam olarak entegre edilirse Google falan kullanmam, ki şu anda zaten Bing kullanıyorum.

Evet dostum Safari kopyası bir tarayıcıyı kullanıp Apple'ın yanına Microsoft'a da datamızı yollayalım. iOS piyasasında Apple dayatması yüzünden kabul etmeseniz bile tüm tarayıcılar bir birinin kopyası.
Outlook, bağlantılara, belgelere ve dosyalara erişmek istediğimizde büyük bir açılır pencereyle birlikte “Edge tarayıcıyı” öneriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı