Microsoft KC0405 uyku modu tuşunun komutu nedir?

Kismebaby

Kilopat
Makaleler
1
Yer
ŞANLIURFA
Daha fazla  
Merhaba. Yıllardır benim için bu klavyeden daha kullanışlısını bulamadım, bu yüzden farklı bir klavyeye geçemiyorum. Şu uyku modu tuşunun komutu nedir? hiçbir mouse veya klavye makrosunda ayarlayamadım bunu. Normal uyku modundan farklı tıkladığım an önce ekran sonra kasa kapanıyor USB'ler aktif daha sonra herhangi bir tıklamayla 3-4 saniyede açılıyor. Diğer özellikleri mouse makroları hallediyor ama buna çözüm bulamıyorum.

Fig_I_6-7.png

Windows Tusu + X
B
Y

Bu sirayla basarsan olacaklar su sekilde

- once bir menu acilacak
- B tusu en alttan ikinci sirada Bilgisayari veya -oturumu kapat seceneginin kisa yolu
- Y tusu Uyku seceneginin kisa yolu.

Windows dili farkliysa kisa yollar farkli olabilir. Alti cizgili sekilde gosterir zaten kisayolu.

Windows Tusu + X
B
Y

Bu sirayla basarsan olacaklar su sekilde

- once bir menu acilacak
- B tusu en alttan ikinci sirada Bilgisayari veya -oturumu kapat seceneginin kisa yolu
- Y tusu Uyku seceneginin kisa yolu.

Windows dili farkliysa kisa yollar farkli olabilir. Alti cizgili sekilde gosterir zaten kisayolu.
Altı çizgili olarak b görünüyor ama penceresi açılmıyor fareyle tıklamak gerekiyor acaba devredışı olan bir özellik mi var bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı