Microsoft Klavye Çift Tuş Basamama Sorunu

Egemen

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2011
Mesajlar
8.856
Makaleler
1
Çözümler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Klavye güzel çalışıyor diye seviniyordum. Dakka bir gol bir oldu.

GTA 4'ü açtım. Arabaya bindim. W'ye basıp gazladım. Manevra için A ve D'ye basınca W'ye basılı tutmama rağmen gaz kesiliyor. Araba yavaşlayıp duruyor. IntelliType yazılımını yükleyeceğim ama ikilemde kaldım. Çünkü iki seçenek var bir PS2'ler için bir de USB'ler için. Ben klavye'yi kullanmak için Kablosuz alıcının PS2 klavye çıkışını USB'ye çeviriciye taktım. Hangisini yüklemem gerekiyor ? Ya da sorunu çözmenin başka yolu yok mu ?

Microsoft'ta da bu oluyorsa artık ne diyeyim :) Yalnız eskiden oyunları bunla oynuyordum böyle bir sorun olmuyordu. Ama o zamanlar tabi IntelliType yüklüydü. Zaten şu anda klavye'nin üzerindeki fonksiyonel tuşları kullanamıyorum. (Ses açma kapama ve diğer fonksiyonel tuşlar.) Hatta seç açma tuşuna bastığımda d harfi çıkıyor.

Klavye modeli : Microsoft Wireless Comfort Keyboard 1.0A

IntelliPoint'in PS2 için olanını yükledim ama değişen bir şey olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4-5 sene oldu seti alalı. Anlamadığım nokta şu; fare için usb kullanmışlar klavye için PS2 girişi. İkisini de yapsana USB :) Dandik bir şey olsa içim yanmayacak da bugün gidip baktım eşi benzeri yok. Klavyelere ne olmuş anlamadım ama küçücük kalmış hepsi. Bunun gibi kocaman bir şey yok. Şimdi bir daha deneyeyim ama dediğiniz gibi dönüştürücü kullanınca bazı işlevlerini kaybetti.

Bilgisayara PS2 girişi ekleyen mucizevi bir araç yoksa yapacak bir şey kalmadı :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı