Microsoft mağaza 0x80131500 hatası

W

whitewolf

Ziyaretçi
Merhaba mağazayı geçen sene devre dışı bırakmıştım açıkçası nasıl yaptığımda hatırlamıyorum. Geri getirmek için internette yazılanları yaptım fakat işe yaramadı. Aldığım hata kodu kod: 0x80131500 eğer PC sıfırlama yaparsam mağaza ve Xbox uygulaması yeniden yüklenir mi?

Bende araştırıyorum bulamadım. Cevap bekliyorum konu altında.

1. Çalıştır'a wsreset yazıp Tamam dedikten sonra mağazanın açılmasını bekleyin.
  2. Windows Ayarları > Uygulamalar > Uygulamalar ve Özellikler > Microsoft Store üzerine sol tık > Gelişmiş seçenekler > Sıfırla seçeneğini kullanın.
  3. Windows güncellemelerini yapıp denyin. Güncelleme ile mağaza sorunu da çözülebilir.

Böyle bir hata alıyorum ben.

EDİT:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile düzelttim ben şuan.

Son düzenleme:
Bunlarıda yapmıştım ama olmadı, peki Pc yi sıfırlarsam Microsoft Mağazası yeniden yüklenirmi?

Bunlarıda yapmıştım ama olmadı, peki Pc yi sıfırlarsam Microsoft Mağazası yeniden yüklenirmi?

Attığım videoyu denedin mi? Uzun zamandan beri bende çözüm arıyordum oldu, güvenlik duvarını açıp denedim.

Denedim olmadı Pc yi sıfırlarsam Magaza ve Xbox yeniden yüklenir mi?

Ben yüklenir diye biliyorum fakat kesin olarak bir şey diyemem, ister dene ister deneme veya konuya bunun hakkında bilgili kişi beklemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…