Microsoft mağaza 0x80131500 hatası

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.688
W

whitewolf

Ziyaretçi
Merhaba mağazayı geçen sene devre dışı bırakmıştım açıkçası nasıl yaptığımda hatırlamıyorum. Geri getirmek için internette yazılanları yaptım fakat işe yaramadı. Aldığım hata kodu kod: 0x80131500 eğer PC sıfırlama yaparsam mağaza ve Xbox uygulaması yeniden yüklenir mi?

1. Çalıştır'a wsreset yazıp Tamam dedikten sonra mağazanın açılmasını bekleyin.
  2. Windows Ayarları > Uygulamalar > Uygulamalar ve Özellikler > Microsoft Store üzerine sol tık > Gelişmiş seçenekler > Sıfırla seçeneğini kullanın.
  3. Windows güncellemelerini yapıp denyin. Güncelleme ile mağaza sorunu da çözülebilir.

2. Windows Ayarları > Uygulamalar > Uygulamalar ve Özellikler > Microsoft Store üzerine sol tık > Gelişmiş seçenekler > Sıfırla seçeneğini kullanın.
  3. Windows güncellemelerini yapıp denyin. Güncelleme ile mağaza sorunu da çözülebilir.

hata.PNG
hata.PNG

Böyle bir hata alıyorum ben.

EDİT:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile düzelttim ben şuan.

Son düzenleme:
Bunlarıda yapmıştım ama olmadı, peki Pc yi sıfırlarsam Microsoft Mağazası yeniden yüklenirmi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı