Microsoft mobil cihazlara geri döner mi?

Ahmet365

Femtopat
Merhaba sizce Windows yani Microsoft mobil cihazlara geri döner mi? Tekrar bir mobil işletim sistemi geliştirir mi? Mobil cihazlara geri dönmeleri için Microsoft forumda şöyle bir konu açtım sizce mobil cihazlara geri dönerler mi?

Dönerse güzel olur benim telefonu PC'ye bağlayıp oradan dosyaları PDF haline getirip göndermem 10 dakikamı alır iken Apple kullanıcıları yaklaşık 30 saniyede bu işi yapabiliyor bunun gibi bir sistem getirilir ise mükemmel olur.

Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer. Bir daha o hataya düşmez. Şu an android ve iOS için uygulamalar geliştiriyor. Yeni işletim sistemi yapması için sebep yok.

Bu işi yapabilen onlarca android uygulaması var. Fazla uzaya gitmeye gerek yok.

Yanıt yazmış Microsoft'un Bağımsız Danışmanı.

Hocam işletim sistemini zamanında yapacaklardı şu an Android gibi yapamazlar sadece Android ile anlaşma yapabilirler.

Hocam işletim sistemini zamanında yapacaklardı şu an Android gibi yapamazlar sadece Android ile anlaşma yapabilirler.
Aslında Windows 10X projesini iptal etmeselerdi. En azından girişseler bile altyapıları olurdu.

Hocam niye yapmasınlar ki eğer apple gibi kaliteli ve sağlam cihazlar yaparlarsa birde arayüz fazla özelleştirilebilir olsa niye tutmasın ki?

Hocam niye yapmasınlar ki eğer Apple gibi kaliteli ve sağlam cihazlar yaparlarsa bir de arayüz fazla özelleştirilebilir olsa niye tutmasın ki?

Hocam Apple zamanında yaptı Microsoft'a zamanında yapsaydı tutardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…