Microsoft mobil cihazlara geri döner mi?

Merhaba sizce Windows yani Microsoft mobil cihazlara geri döner mi? Tekrar bir mobil işletim sistemi geliştirir mi? Mobil cihazlara geri dönmeleri için Microsoft forumda şöyle bir konu açtım sizce mobil cihazlara geri dönerler mi?

Hocalarım Microsoft'a bu yeni mobil işletim sistemi için yaptığım önerileri okudunuz mu? Okumadıysanız bir inceleyin derim.

Son düzenleme:
Hocam önerileriniz mantıklı.
Ama bana sorarsanız ekstradan Android uygulamalarını çalıştırma desteği olmalı ama Windows 11'deki gibi fire Store ile değil. Google Play Store üzerinden indirilebilmeli ayrıca direkt APK dosyalarını da çalıştırabilmeli yoksa işi zor.

Hocam önerileriniz mantıklı.
Ama bana sorarsanız ekstradan Android uygulamalarını çalıştırma desteği olmalı ama Windows 11'deki gibi fire Store ile değil. Google Play Store üzerinden indirilebilmeli ayrıca direkt APK dosyalarını da çalıştırabilmeli yoksa işi zor.
Haklısınız hocam buna katılıyorum ama bence bunun yerine Windows'ta olan exe dosyasını çalıştırma desteği gelebilir.

Haklısınız hocam buna katılıyorum ama bence bunun yerine Windows'ta olan exe dosyasını çalıştırma desteği gelebilir.
Hocam bence ikisi de olmalı.Exe desteği Windows olduğu için mantıklı olur.Ama apk da önemli.Çünkü apk desteği olmazsa ilk başta tercih edilmez.Tercih edilmediği içinse uygulamalar daha geç geliştirilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı