Microsoft mouse imlecini yenilemeli

Eski Windows 7 tarzı yazacaktım 😁😁😁 otomatik düzeltme sağ olsun değiştirdi.

O zaman haklısınız. En azından Windows 10 stili olmalıydı o ekranda da.
Bence Microsoft, artık Windows NT Kernel'ini baştan yazmalı.
Uyumluluk sorununu da Apple'ın rosetta 2'si gibi bir uyumluluk katmanıyla çözer.

Bence de öyle olmalı.
Yoksa yakında Windows longhorn vakası yaşanabilir.

Çok haklısınız. Şu an bile Windows XP'den kalma bileşenler ve logolar var Windows 11 22H2'de.

Microsoft daha yeni Windows 2000/9x'den kalma logolarını değiştirdi Windows 11 21H2 ile. Gerisini siz düşünün.
Windows XP logoları ve menülerini ancak Windows 12 veya Windows 13 ile kaldırır, sıfırdan kerneli baştan yazmaz ise.

Çok haklısınız. Şu an bile Windows XP'den kalma bileşenler ve logolar var Windows 11 22H2'de.

Microsoft daha yeni Windows 2000/9x'den kalma logolarını değiştirdi Windows 11 21H2 ile. Gerisini siz düşünün.
Windows XP logoları ve menülerini ancak Windows 12 veya Windows 13 ile kaldırır, sıfırdan kerneli baştan yazmaz ise.

21h2'de ve 22H2'de grafik modülü kapattığın zaman 7 oluyor Basic teması geliyor 😆😆😆

Yuvarlatilmis köşeleri saymıyorum bile ekran kartına yük bindiriyor sürücüyü yüklemeden önce 10 oluyor resmen.
Ona rağmen Windows 11 güzeldir bunlar sadece gördüğüm hataları.

Windows RE ortamını da yenilenmesi gerekiyor.

Bence de mesela Windows 11 ilk çıktığında da Ayarlar menüsü Windows 10 gibiydi ben böyle yavaş yavaş yeni arayüze kavuşma olaylarını sevmiyorum Önceden geliştirilip verilse daha güzel olurdu şuan nerdeyse tamamiyle arındırılmış durumda ama mesela bu kısım baya eski ve hala eski yerler var buralarında tamamen arındırılması gerekiyor Kilit Ekranında bazı simgelere tıklayınca Windows 10 da ki ekran geliyor (Ağ kısmına tıkladığında geliyordu sanırım)

1683390095851.png

Bence de mesela Windows 11 ilk çıktığında da ayarlar menüsü Windows 10 gibiydi ben böyle yavaş yavaş yeni arayüze kavuşma olaylarını sevmiyorum önceden geliştirilip verilse daha güzel olurdu şu an neredeyse tamamiyle arındırılmış durumda ama mesela bu kısım bayağı eski ve hala eski yerler var buralarında tamamen arındırılması gerekiyor kilit ekranında bazı simgelere tıklayınca Windows 10 da ki ekran geliyor (ağ kısmına tıkladığında geliyordu sanırım)

Eki Görüntüle 1768942

Hocam ilk çıktığında Windows 10 gibiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı