Microsoft neden Windows 10 Gaming versiyon yapmıyor?

Sizce Yapmalı Mı?

• Yapmalı.

• Kim Uğraşacak Ona.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
Microsoft neden Home, Pro gibi bir Windows Gaming modu yapmıyor? Gereksiz arka planda çalışan, CPU yiyen özellikleri kapatsa çoğu kişinin oyunu daha akıcı, stabil olmaz mı? Biz bunun için 1 saat amele gibi onu kapa, bunu aç diye uğraşmasak hem de adamların işletim sistemi daha iyi optimize edebilirler. Microsoft dışında yapanlar var fakat orijinal olmadığı için çoğu kişi yaklaşmıyor. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft neden Home, Pro gibi bir Windows Gaming modu yapmıyor? Gereksiz arka planda çalışan, CPU yiyen özellikleri kapatsa çoğu kişinin oyunu daha akıcı, stabil olmaz mı? Biz bunun için 1 saat amele gibi onu kapa, bunu aç diye uğraşmasak hem de adamların işletim sistemi daha iyi optimize edebilirler. Microsoft dışında yapanlar var fakat orijinal olmadığı için çoğu kişi yaklaşmıyor. Sizin düşünceleriniz neler?

Yapsalar evet iyi olurdu lakin crack kullananlar ayakanır.

Gereği yok ki. Windows 10 gayet stabil ve performanslı bir işletim sistemi. Yeni donanım ve teknolojileri kullanmak için tasarlanmış. Çok eski sistemlerde Windows 10 çalıştırmak zaten saçma.

İndir Windows 10 Performance Edition'u kullan. Windows'u normal işler için kullanmanızi önermiyorum gereksiz yere harddiski kanırtıyor. Onun yerine Linux kullanıyorum. "Ne kadar sessiz kalırsan, o kadar duyarsın."
Gaming modu mu? Şimdi de işletme sistemleri mi Çin kerhanesi gibi gözükecek? Arkada çalışan işlemlerin gereksiz olduğunu nereden biliyorsunuz?

Neredeyse hepsi gereksiz. Hiç umursamadığımız Microsoft'a gönderilen keyloglar, kullanım bilgileri vesaire... Valla Microsoft en iyisini yapıyor. Kapalı kaynak kodu vermiş Windows'a, içeride neler döndüğünü görmeden güveniyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı