Microsoft Office Excel hata veriyor

ceysat

Megapat
Yer
Azerbaycan Nahcevan
Daha fazla  
Değerli arkdaşlar Office Excel hatası alıyorum. Doyayı bütün sürümlerde denedim hata aynı içinde önemli bilgiler var. Çözmeliyim nasıl yapa bilirim ?
Ekran alıntısını paylaşıyorum kurtarmaya evet dediğimde ise 2 ici ekranı alıyorum. Hayır dediğimde beyaz bi ekran kalıyor.

Saygılarımla Şahram Seyidov

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    181,5 KB · Görüntüleme: 152
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    179,4 KB · Görüntüleme: 124
Xlsx olan uzantıyı xlms yaparak tekrar deneyin. Herhangi bir klasörde yukarıda görünüm sekmesine gelirseniz dosya uzantılarını göster diye bir seçenek var. Onu işaretleyin sonra mevcut Excel uzantısını dediğim şekilde değiştirin.

KMSpico'dan olmuş olabilir.

KMSpico'dan olmuş olabilir.
Evet hocam kulandımda nedeni bütün Microsoft office sürümlerinde denemekdi. Zaten 365 lisanslım var ancak sadece niyetim denemek ve emin olmak emin olduğum için söyleye bilirim. Kms ile alakası yok daha öncede 365 lisanslı programdayken oluşdu problem kms yi denemek amaçlı kulanıyorum. diğer sürümleriniz için sadece
Hocam söylediğiniz yöntemi denedim usantıyı değitirerek ancak sonuc Ekran görüntüsü paylaşıyorum

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    611 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:

Peki Excel dosyasının boyutu kaç? İçerisinde bilgi olduğundan emin olalım. Daha sonra yedek alıp Office kaldırırsınız. Deneme sürümü kurup dosyalarınıza ulaşabilir misiniz bakarız.

Bu arada dosyayı bir yere yüklerseniz indirip kontrol edebilirim. MediaFire, GoogleDrive hangisi olursa.

Evet Hocam yine ekran paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    287,3 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…