Microsoft Program Yükleme ve Kaldırma Sorun Gidericisi

Microsoft Program Yükleme ve Kaldırma Sorun Gidericisi 2024-07-14

Makaleler
26
Emir M., yeni bir yazılım ekledi:

Microsoft Program Yükleme ve Kaldırma Sorun Gidericisi - Programların yüklenmesini veya kaldırılmasını engelleyen sorunları düzelten bir araç.

Program Yükleme ve Kaldırma sorun gidericisi, program yüklemeniz veya kaldırmanız engellendiğinde sorunları otomatik olarak onarmanıza yardımcı olur. Ayrıca bozuk kayıt defteri anahtarlarını da düzeltir.

Yüklenirken veya kaldırılırken sorun yaşatan sürücülerinizi/programlarınızı bu araç sayesinde tek tıkla kaldırabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2252571

Neleri düzeltir?​

Sorun giderici şu sorunları gidermeye yardımcı olur:
  • 64 bit işletim sistemlerinde...

Daha fazla bilgi...

@Emir M., "Neleri düzeltir" kısmında "Yeni programların yüklenmesini önleyin." yazıyor. Bu uygulama yüklenmeyen uygulamaları yüklemeyi mi sağlıyor yoksa uygulama kurulmamasını da sağlıyor mu? Bana uygulama kurulumunu engelleyen bir şey lazım bu dikkatimi çekti şimdi.

@Emir M., "Neleri düzeltir" kısmında "Yeni programların yüklenmesini önleyin." yazıyor. Bu uygulama yüklenmeyen uygulamaları yüklemeyi mi sağlıyor yoksa uygulama kurulmamasını da sağlıyor mu? Bana uygulama kurulumunu engelleyen bir şey lazım bu dikkatimi çekti şimdi.

Aslında orada neyi seçtiğin pek fark etmiyor. Bu aracın amacı sürücüleri, programları olabildiğince tam olarak sistemden kaldırmak. "Yeni programların yüklenmesini önleyin" kısmı da ufak çeviri hatası. Sistemde önceden yüklü bir program/sürücü vs varsa ve üstüne güncelleme yapıyorsan bazen kurulmayabiliyor, bu araç sayesinde eski sürümü kaldırıp tekrar kurulum yaptığında artık hata vermeden kurulabiliyor. Burada ondan bahsediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı