Çözüldü Microsoft programından kurulan W10 64 bit mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

waitt

Femtopat
Daha fazla  
Yeniden merhaba. Bu sistem kurma, format atma gibi benzeri şeylerden çok korkuyorum. Bu gibi durumlarda yanlışlıkla bir hata yapar mıyım ve ayrıca bilgisayarıma 64 Bit Windows 10'u Microsoft'un programından kuracağım 64 Bit seçeneği sunuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamirci bana 32 Bit yüklemiş ama benim işlemcim X64 bit tabanlı işlemci ne yapmalıyım?

Yukarıdaki adresten "aracı şimdi indirin" seçeneği ile Media Creation Tool'u indir ve seçeneklerden 64 bit olarak seç, ISO dosyasını Rufus gibi bir program ile flash diske yaz, 32 bit sistem varsa temiz kurulum yapmadan 64 bit olarak kullanamazsın, her türlü format atacaksın yani.
SSD şuanlık yok.Şuanlık ortalama 1TB HDD var bende.
Masaüstüne gelmesi yaklaşık 30 - 40 dakika arası sürer o zaman.
Format atarken gelen seçeneklerden (Özel) olanı seçerek diskin tüm bölümlerini silip yeniden oluşturmayı unutma. Yoksa eski sistemden kalıntılar kalabilir. (Kurtarma bölümü vs gibi)
@BlackShadow bu arada Windows keyi nasıl yapabilirim kurulumda illaki girmek mi lazım yoksa sonradan oluyormu ve kuracağım sürüm Windows 10 Pro olabiliyormu?
Key girmeden kurabilirsin, daha sonra lisans satın alırsın. O problem değil.

Masaüstüne gelmesi yaklaşık 30 - 40 dakika arası sürer o zaman.
Format atarken gelen seçeneklerden (Özel) olanı seçerek diskin tüm bölümlerini silip yeniden oluşturmayı unutma. Yoksa eski sistemden kalıntılar kalabilir. (Kurtarma bölümü vs gibi)

Key girmeden kurabilirsin, daha sonra lisans satın alırsın. O problem değil
Windows 10 Pro olabiliyormu peki?

@BlackShadow Böyle mi yapıcam?
1651670697876.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı