Çözüldü "Microsoft (R) HTML uygulama ana bilgisayarı çalışmayı durdurdu" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sergeant Cross

Decapat
Daha fazla  
Driverpack solution programını açtığım zaman bu hatayla karşılaşıyorum, alta resmini ekleyeceğim. Nedeni nedir? Çözümü var mı?

Ekran Görüntüsü.png

Son düzenleme:
Çözüm
Ne denediysem olmadı bir türlü bence sorun kullandığım ISO dosyasında bozulmuş gibi görünüyor.
Edit: Farklı bir ISO dosyasıyla kurdum tekrardan formatladım. Driverpack solution hata da vermedi sorunsuz çalışıyor. Sorun yok gibi görünüyor.
Bilgisayarınızı güvenli modda başlatın, komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları girin:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Bu işlemden sonra durumu sınayın. Sorununuz devam ederse komut istemine (yönetici) aşağıdaki komutu girin ve Enter tuşuna basın:
SFC /SCANNOW

Komut istemine verdiğiniz komutları yazınca "Error: 87"hatası verdi.

Tamam, büyük ihtimal yanlış yaptınız daha açık anlatan bir link vereceğim teker teker deneyin.

İlk 3 komutu yaptıktan sonra diğer uygulamaya geçmeyin yani Restore Health'i de yapın bırakın en son.

Edit: Bunları yaptıktan sonra bunu da yapın:

Ne denediysem olmadı bir türlü bence sorun kullandığım ISO dosyasında bozulmuş gibi görünüyor.
Edit: Farklı bir ISO dosyasıyla kurdum tekrardan formatladım. Driverpack solution hata da vermedi sorunsuz çalışıyor. Sorun yok gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorununun çözüldüğüne sevindim. Bir yorumu çözüldü olarak işaretlersen çözüldü olarak kapanıcak konu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı