Microsoft Rewards adı değişiyor puanlar aktarılacak mı?

Hocam ben puanların gideceğini düşünmüyorum (sadece bir fikir) çünkü puanlar sadece "Microsoft Rewards" da geçerli bir hizmet değil. Microsoft Design, Copilot gibi hizmetlerde hâli hazırda kazanılan puanlar kullanılabiliyor.

Microsoft rewards son 3 haftadır TR'de çeşit çeşit güncelleme alıyor. Kapatacakları bir hizmeti TR de niye geliştirmeye başladılar anlamadım.

Hocam şimdi bir haber önüme düştüde, sizin alıntıladığınız haberden çok daha detaylı. Anladığım kadarıyla, Rewards uygulaması kaldırılmıyor "Xbox Rewards" eskisi gibi çeşit çeşit ödül ve görev vermeyecek (Zaten Türkiye'de verilmiyor). Onun yerine Xbox reward içerisinde "oyun oyna puan kazan" formatında haftalık ödüller olacak. Bunların haricinde "Bing" kullanarak puan kazanma devam edecek. Hiçbir yabancı kaynakta "Microsoft Rewards sonlandırılıyor" yazdığını görmedim.

  • bilgisayar için Xbox uygulamasıyla Xbox'ta ve bilgisayarda oyun oynama. Bu, tüm üyelere sunulan oyun etkinliklerini ve Game Pass üyelerine sunulan Xbox Game Pass Görevlerini içerir.
  • Microsoft Store'dan oyun ve diğer uygun öğeleri satın alma.
  • Bing.com'da aranıyor. Microsoft hesabınızla Bing'de oturum açın ve her arama için 5 puan kazanın. Sınırlar geçerlidir.
  • Yeni sürümlerde özel tekliflerden yararlanma.
  • Rewards.microsoft.com'da Microsoft Rewards web panosunu ziyaret etmek ve Günlük Seti tamamlamak.
  • Oyuncular ayrıca günlük başarılar, PC'de oynama ve Xbox Game Pass Görevlerini tamamlama karşılığında Ödüller kazanabilecekler.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı