Bunun limitle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bugün daha hiç görev yapmadım ve direkt VPN ile Romanya'ya bağlandım, görevlere tıklıyorum puan gelmiyor.Eğer limite takıldıysan bundan dolayı olmuş olabilir. İşlevler için günlük limit belirleniyor.
Belki bağlandığın VPN sunucusu yasaklanmış olabilir.Bunun limitle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bugün daha hiç görev yapmadım ve direkt VPN ile Romanya'ya bağlandım, görevlere tıklıyorum puan gelmiyor.
Reiz valla bugün kullandım, 2 rewards hesabımda da Amerika ve Almanya oldu, diğer ülkeler olmadı. Neye göre belirleniyor anlayamadım. Dün de Amerika oluyor, Almanya olmuyordu. Kullandığım VPN şu Google'nin eklentisi olan ZenMate.Belki bağlandığın VPN sunucusu yasaklanmış olabilir.
Eğer kendi VPN sunucun ise bir yolunu bulmuşlardır.
Test etmek için VPN kullanmadan dene. Sorun yoksa VPN kaynaklıdır.
Aynen saat farkından olup olmayacağını ben de düşünüyordum sanırım ondan kaynaklanıyor. Dün sabah 5-6'da görevleri yaptım, Amerika'da olmadı Almanya'da oldu; bugün gece 3'te yaptım hem Amerika hem Almanya oldu. Peki Amerika'da saat kaçtan sonra görevler yapılmıyor? Gece 12'den sonra mı?Eğer ödül gelmiyorsa VPN ağı engellenmiş olabilir. Eğer ara sıra çalışıyor ise bir diğer bilmen gereken şey saat farkı. Bunu da göz önüne almalısın.
24 saatlik döngü içerisinde. Büyük ihtimal limit, 00:00'den sonra sıfırlanıyordur.Aynen saat farkından olup olmayacağını ben de düşünüyordum sanırım ondan kaynaklanıyor. Dün sabah 5-6'da görevleri yaptım, Amerika'da olmadı Almanya'da oldu; bugün gece 3'te yaptım hem Amerika hem Almanya oldu. Peki Amerika'da saat kaçtan sonra görevler yapılmıyor? Gece 12'den sonra mı?
Hmm. United States'te saat şu an 1.47 a.m. mış, ve ben 3-4 saat önce görevi yapmayı denediğimde Amerika'da saat 10-11 p.m. falandı. O zaman neden olmadı acaba24 saatlik döngü içerisinde. Büyük ihtimal limit, 00:00'den sonra sıfırlanıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.