PixArt Flagship MCU nasıldır?

a7 ultra 2700 liraydı çok şişirmişler fiyatını. leviathan düşünmüyorum çünkü onun da boyutu fazla büyük gelir diye çekiniyorum :D wraith'ten alınca rahat hissetmezsek iade seçeneğimiz olmadığı için biraz güvenli alanlar içinde takılmayı tercih ediyorum çünkü dönüşü yok. neden a9 güvenli? derseniz de shape olarak superlight klonu olduğu için superlight'ı deneyip ele oturup oturmadığına tam olarak emin olabiliyoruz. a9 ultra nordic mcu, omron optik switch ve 3950 ultra sensöre sahip. yani iç malzeme en üst kalite, swarcow'da tier listinde çok iyi mouselar içine almış. her şey en üst seviyede olmasına rağmen o model hakkında da mı olumsuz düşünüyorsunuz?

Kesinlikle evet. Leviathan ile aralarında 200 lira varken asla tercih edilmemeli. Biri 54L15 diğeri 52840 kullanıyor. Malzeme kalitesi olarak da Leviathan çok daha iyi bir ürün. Ekstra olarak TTC switch ve bence ürünün en güzel yanlarından biri olan optic encoder ile geliyor. 2mm ile elinize büyük geleceğini de hiç düşünmüyorum açıkçası.

1764883995491.png

Kesinlikle evet. Leviathan ile aralarında 200 lira varken asla tercih edilmemeli. Biri 54L15 diğeri 52840 kullanıyor. Malzeme kalitesi olarak da Leviathan çok daha iyi bir ürün. Ekstra olarak TTC switch ve bence ürünün en güzel yanlarından biri olan optic encoder ile geliyor. 2mm ile elinize büyük geleceğini de hiç düşünmüyorum açıkçası.

Eki Görüntüle 2616224
optic encoder nedir?

Peki 3400 bütçeye zor çıktıysam ve 3800'e leviathan varken A9 Ultra'ya o parayı vermek saçmaysa 2400'e yani rahat bütçeye indiğimde nasıldır F/P olarak A9 Pro?

A5 Ultra tercih ederdim onun yerine. Aynı sensör, benzer belki de daha iyi bir mcu, daha iyi bir malzeme kalitesi. Ya da bütçeyi 3 bine sabitleyip tanto ya da ES21 alırdım. Arada kaldığı için fiyat olarak çok bir artısı kalmıyor.

peki 3400 bütçeye zor çıktıysam ve 3800'e leviathan varken a9 ultra'ya o parayı vermek saçmaysa 2400'e yani rahat bütçeye indiğimde nasıldır f/p olarak a9 pro?
F/P olarak ortalama bana göre. ATK nın genel olarak ürünlerinde kalite kontrol kaynaklı sorunlar çıkabiliyor. A9 serisini genel olarak alıp sorunsuz kullanan da çok kişi gördüm sorun yaşayan da çok kişi gördüm, sen de yaşamışsın belli ki ve biliyorsun zaten. Dediğim gibi atk ürünleri biraz şans işi. Wraith biraz tartışmalı bir firma ama benim son zamanlarda gördüğüm kadarıyla eskiye nazaran daha iyiler iade konularında.
Eğer bir sorun çıktığında wraithin iade alacağına güveniyorsan al derim illa gpx shape olsun diyorsan.

F/P olarak ortalama bana göre. ATK nın genel olarak ürünlerinde kalite kontrol kaynaklı sorunlar çıkabiliyor. A9 serisini genel olarak alıp sorunsuz kullanan da çok kişi gördüm sorun yaşayan da çok kişi gördüm, sen de yaşamışsın belli ki ve biliyorsun zaten. Dediğim gibi atk ürünleri biraz şans işi. Wraith biraz tartışmalı bir firma ama benim son zamanlarda gördüğüm kadarıyla eskiye nazaran daha iyiler iade konularında.
Eğer bir sorun çıktığında wraithin iade alacağına güveniyorsan al derim illa gpx shape olsun diyorsan.
sorun çıktı bugün iade veya değişimi kabul edeceklerini söylediler. güveniyorum açıkçası ama atk kalite kontrol konusunda bu kadar sıkıntılıysa 1-2 yılda bir yerlerinden patlar da elimde kalır mı diye çekiniyorum

sorun çıktı bugün iade veya değişimi kabul edeceklerini söylediler. güveniyorum açıkçası ama atk kalite kontrol konusunda bu kadar sıkıntılıysa 1-2 yılda bir yerlerinden patlar da elimde kalır mı diye çekiniyorum

Kullanıcı hatası olmadığı sürece garantisi geçerli olacak zaten. Alıyorken iyisini alayım diyorsanız Leviathan alın, elime zaten uyanı buldum teknik ve malzeme benim için o kadar da önemli değil, mouse sonuçta diyorsanız A9 Pro alın geçin.

Kalite kontrol konusunda sorun var derken demek istediğim daha çok şuydu; mesela sen iki tane a9 aldın, birisi sağlam geldi birisi üretim hatalı. Kalite kontrol derken daha çok bunu kastetmiştim. Yani seri üretim yaptıkları için ürünlerin denetimi çok sıkı yapılmıyor ve piyasaya üretim hatalı ürünleri de çok giriyor. Ama sana sağlam ürün gelmişse ömrü bitene kadar durduk yere bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Öyle olmasaydı atk nın 1-2 sene önce çıkan modellerinde her gün bir bozulma konusu görürdük. Ama her gün konulara bakan biri olarak çok nadir sorun yaşayan görüyorum.

Kalite kontrol konusunda sorun var derken demek istediğim daha çok şuydu; mesela sen iki tane a9 aldın, birisi sağlam geldi birisi üretim hatalı. Kalite kontrol derken daha çok bunu kastetmiştim. Yani seri üretim yaptıkları için ürünlerin denetimi çok sıkı yapılmıyor ve piyasaya üretim hatalı ürünleri de çok giriyor. Ama sana sağlam ürün gelmişse ömrü bitene kadar durduk yere bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Öyle olmasaydı atk nın 1-2 sene önce çıkan modellerinde her gün bir bozulma konusu görürdük. Ama her gün konulara bakan biri olarak çok nadir sorun yaşayan görüyorum.

Geçenlerde biri sensör ile ilgili arka arkaya sorun yaşamıştı ama sanırsam sorun kullanılan pad ile kaynaklıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı