Microsoft Server 2019 ekran kartı nasıl ekleyebilirim?

Makaleler
1
Merhabalar, bir sebepten dolayı sunucu kurmam gerekli. Bu işletim sisteminde oyunda oynamak istiyorum ama ekran kartı tanımlatamıyorum. Araştırmalarım üzerine sunuculara ekran kartı ekleyen firmalar varmış bunları nasıl yapıyor ben şimdi ne yapabilirim?

Ekran kartı sürücüsünü kuracaksın sadece. Bende şu an Server 2012 R2 kullanıyorum ve GTX 1050 sürücüsü yüklü. HD Graphics sürücüsünü bir şekilde kurmaya çalışıyorum ama.
Screenshot (1).png

Nasıl bir hata alıyorsun? Ayrıca Windows 10 sürücüsünü kurduğundan emin ol.
Hocam en son denediğimde bu sürüme ekran kartı sürücüsü yükleyemezsiniz hatası veriyordu. 2012 sürümüyle denemiştim. Şimdi 2019 geçtim ve tekrar denemek istiyorum. Windows 10 sürücüsü mü kurmam gerekli server'a? Sanırım server için özel sürücü yok şu an için.

Hocam en son denediğimde bu sürüme ekran kartı sürücüsü yükleyemezsiniz hatası veriyordu. 2012 sürümüyle denemiştim. Şimdi 2019 geçtim ve tekrar denemek istiyorum. Windows 10 sürücüsü mü kurmam gerekli server'a? Sanırım server için özel sürücü yok şu an için.
Normal kullanıcı için Windows Server'a özel sürücüyü ben de göremedim şu ana kadar. 2019 için Windows 10, 2012 için varsa Windows 8.1 sürücüsü deneyin.

Normal kullanıcı için Windows Server'a özel sürücüyü ben de göremedim şu ana kadar. 2019 için Windows 10, 2012 için varsa Windows 8.1 sürücüsü deneyin.
Yardımlarınız için teşekkürler hocam :) Tekrardan deneyeceğim
@Ribozom @r.yasar10 hocam soyle bir hata veriyor. Yine yukleyemedim sorun nedir? Win10 64bit indirdim.

Dosya Ekleri

• sorun.png
    sorun.png
    241,6 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı