Microsoft sitesi hariç Windows 10 ISO'su nereden indirilir?

Vic_Boss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hala Windows 7 kullanmakta olan birisiyim ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Fakat kendi sitesindeki tool u indirince hata verip sistemi yükseltmeme izin vermiyor. ISO'sunu indirmeye çalışınca da aynı şekilde hata veriyor olmuyor. ISO dosyasını indirebileceğim farklı güvenli bir yer var mıdır? Yoksa bir internet kafeden falan mı USB belleğime atılmasını istemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hala Windows 7 kullanmakta olan birisiyim ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Fakat kendi sitesindeki tool u indirince hata verip sistemi yükseltmeme izin vermiyor. ISO'sunu indirmeye çalışınca da aynı şekilde hata veriyor olmuyor. ISO dosyasını indirebileceğim farklı güvenli bir yer var mıdır? Yoksa bir internet kafeden falan mı USB belleğime atılmasını istemeliyim?

Technopat'ta buldum: Windows 10.iso

Kanka sistemini yazar mısın? Belki sistem gereksinimleri yetmiyordu.

Knk sistemi yetmiyorsa bypass ile yüklemeyin bence. İlerde sıkıntı yaşayabilir.
Intel Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz, 4gb Ram windows 10 yükseltme aracına girince sistemin yeterli diyor fakat yükseltmiyor.

Archive.org sitesine bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı