Microsoft Store 0x80048823 hatası

3Snay1

Decapat
Daha fazla  
Microsoft Store'de hesabıma girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum. Şifreyi kaç defa değişsemde düzelmiyor, hata yine geliyor, nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynısı bendede oluyor 1 2 aydır ve bir türlü çözüm bulamadım kafayı sıyırttırıyor çözüm bulduysan söylermisin hocam

çözümü yazayım arkadaşlar aylarca baktım birşey bulamadım kendim deneyecek bir şey bırakmayıp buldum arkadaşlar çözüm çok basit bu hatayla karşılaşmanızın sebebi profilinizin bozulmuş olması evet ciddi ciddi profil bozulabiliyor yeni bir profil açıp işlerinizi halledebilirsiniz teşekkürler

Son düzenleme:

Eski bir konu ama buradaysan soracağım Xbox profili nasıl düzeltiliyor.

hocam çok hatırlamıyorum ama şey yapmıştım bilgisayarı açtığımızda solda oturum seçme oluyor ya ordaki ana oturumumu silmiştim eğer sende 1 tane varsa yeni bir tane oluştur ve şuan kullandığını sil öyle yapmıştım

ben para verip minecraft almıştım ve giremiyorum param boşunamı gidecek yani?

Ben para verip Minecraft almıştım ve giremiyorum param boşunamı gidecek yani?

Hocam farklı bir Microsoft hesabınız varsa ona girin, sonra tekrardan oyun olan hesabınıza girmeyi deneyin. Ben öyle çözdüm.

Ne kadar sorunlu ve kötü bir uygulama la bu burdan cidden oyun almayın aldırtmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…