Hocam sürümünüz 1511 değil değil mi? Hocam şifreyle bağlantılı değil diye düşünüyorum.Microsoft Store'de hesabıma girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum. Şifreyi kaç defa değişsemde düzelmiyor, hata yine geliyor, nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 1431875
Aynısı bende de oluyor 1 2 aydır ve bir türlü çözüm bulamadım kafayı sıyırttırıyor çözüm bulduysan söyler misin hocam.
Çözümü yazayım arkadaşlar aylarca baktım bir şey bulamadım kendim deneyecek bir şey bırakmayıp buldum arkadaşlar çözüm çok basit bu hatayla karşılaşmanızın sebebi profilinizin bozulmuş olması evet ciddi ciddi profil bozulabiliyor yeni bir profil açıp işlerinizi halledebilirsiniz teşekkürler.
ben para verip minecraft almıştım ve giremiyorum param boşunamı gidecek yani?aynısı bendede oluyor 1 2 aydır ve bir türlü çözüm bulamadım kafayı sıyırttırıyor çözüm bulduysan söylermisin hocam
çözümü yazayım arkadaşlar aylarca baktım birşey bulamadım kendim deneyecek bir şey bırakmayıp buldum arkadaşlar çözüm çok basit bu hatayla karşılaşmanızın sebebi profilinizin bozulmuş olması evet ciddi ciddi profil bozulabiliyor yeni bir profil açıp işlerinizi halledebilirsiniz teşekkürler
Ben para verip Minecraft almıştım ve giremiyorum param boşunamı gidecek yani?
Kesinlikle bende de oldu.Hocam farklı bir Microsoft hesabınız varsa ona girin, sonra tekrardan oyun olan hesabınıza girmeyi deneyin. Ben öyle çözdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.