1) Buradaki düzeltmelerin yardımcı olup olmadığına bakın:
3 quick fixes for your Windows Store problems
2) Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Giderme bölümünden Windows Mağazası uygulamaları Sorun Gidericisi'ni çalıştırmayı deneyin.
3) Mağaza önbelleğini sıfırlamayı deneyin:
How to Repair or Reset Microsoft Store or Clear Windows Store Cache in Windows 11/10
4) Bu başarısız olursa Ayarlar>Uygulamalar'a gidin ve Microsoft Store'u vurgulayın, Gelişmiş Ayarlar'ı seçin, ardından Sıfırla'yı seçin. Sıfırladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
5) Bu başarısız olursa Mağaza'yı yeniden yükleyin. Aramayı Başlat'a CMD yazın, Yönetici Olarak Çalıştır için Komut İstemi sonucuna sağ tıklayın, aşağıdaki kodu kopyalayın ve Kutunun sol üst açılır menüsünden Düzenle araçlarını kullanarak kutuya yapıştırın, Enter tuşuna basın:
PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command “& {$manifest = (Get-AppxPackage
WindowsStore).InstallLocation + ‘\AppxManifest.xml’ ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}”
6) LocalCache Klasörünü temizleyin: Windows tuşu + R kısayol tuşuna basarak Çalıştır'ı açın.
Çalıştır'a %localappdata% kopyalayıp yapıştırın ve Tamam'a tıklayın.
Paketler > Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe > LocalCache klasörünü açın.
LocalCache klasöründeki tüm içeriği seçmek için Ctrl + A kısayol tuşuna basın.
Sil düğmesine basın.
7) Bunların hepsi başarısız olursa, kurulumun doğru şekilde ayarlandığından, en iyi performans için optimize edildiğinden ve gerekli onarımların yapıldığından emin olmak için bu kontrol listesini gözden geçirin:
http://https//answers.microsoft.com...ntegrity/75529fd4-fac7-4653-893a-dd8cd4b4db00
Çakışabilen ve sorunlara neden olabilen Başlangıç serbest yükleyicilerini kapatmak için Adım 4 ile başlayın, ardından enfeksiyonu en kapsamlı şekilde kontrol etmek için Adım 7, hasarlı Sistem Dosyalarını kontrol etmek için Adım 10 ve ayrıca bozuk hesaplarla ilgili ciddi ve kalıcı sorun nedeniyle yeni bir Yerel Yönetici hesabını test etmek için Adım 16. Ardından kurulumunuzu en kapsamlı şekilde gözden geçirmek için diğer adımlarla devam edin.
8) Başka hiçbir şey işe yaramazsa, Medya Oluşturma Aracı'nı yükleyip Şimdi Yükselt'i seçerek bir Onarım Yüklemesi yapın. Bu, dosyaları, programları ve çoğu ayarı yerinde tutarken Windows'u yeniden yükler ve ayrıca en son sürüme geçmek için en kararlı yöntemdir.
Download Windows 10
kaynak:
Redirecting