Microsoft Store açılmıyor

CrazyMuz

Kilopat
Ekran kartı
Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB
Anakart
MSI B450M Gaming Plus
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600
Yardımcı olursanız sevinirim. Benim Microsoft Store hiçbir şekilde açılmıyor. Tıklıyorum, Microsoft Store penceresi açılıyor, 2-3 saniye sonra kapanıyor. Ne denediysem olmadı, bilgisayarımı tamamen sıfırladım, format attım ama değişen bir şey yok.

Yardımcı olursanız sevinirim. Benim Microsoft Store hiçbir şekilde açılmıyor. Tıklıyorum, Microsoft Store penceresi açılıyor, 2-3 saniye sonra kapanıyor. Ne denediysem olmadı, bilgisayarımı tamamen sıfırladım, format attım ama değişen bir şey yok.

Ben de Windows 10 kullanıyorum bende de açılmıyor. Galiba 11'e geçeceğim.

Ben de Windows 10 kullanıyorum bende de açılmıyor. Galiba 11'e geçeceğim.
Şu videoyu dener misiniz? Oldukça güzel çözümler sunuyor. Bu videodakiler çalışmazsa temiz kurulum gerektirir bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu dener misiniz? Oldukça güzel çözümler sunuyor. Bu videodakiler çalışmazsa temiz kurulum gerektirir bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsini denedim hiçbiri olmadı. Zaten tamamen her şeyi silip format attım. Belki Windows 11 kaynaklıdır diye Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı