Çözüldü Microsoft Store "görünüşe göre bir sorun yaşandı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0-FuRKaN-0

Kilopat
Selam, bilgisayara yeni format attım. Store'dan Xbox uygulamasını indirmek istedim ama olmadı aşağıdaki hata ile karşılaştım ve bazı uygulamaları güncellerken ya da indirirken de bu hatayı veriyor. Ne yaptıysam olmadı resetledim, sorun gidericiyi çalıştırdım, CMD ve PowerShell üzerinden komutları yazdım hiçbir şekilde olmadı. Başka bir bilgisi olan var mı bu konu hakkında?

Dosya Ekleri

• 1701530046938.png
    1701530046938.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam 10 kullanıyordum zaten hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, bugün yeni SSD aldım ve format attım, şimdi çıktı bu sorunlar, Windows 11'de sevmiyorum.

Zaten genel olarak Microsoft Store sorunu var 10'da hocam. SSD ile alakası olduğunu düşünüyorsanız hayır. Mecbur dediğim gibi yapacaksınız eğer Xbox çok lazımsa. Ya da eğer bulabilirsem. Appx dosyasını bulup atarım.

Zaten genel olarak Microsoft Store sorunu var 10'da hocam. SSD ile alakası olduğunu düşünüyorsanız hayır. Mecbur dediğim gibi yapacaksınız eğer Xbox çok lazımsa. Ya da eğer bulabilirsem. Appx dosyasını bulup atarım.
Hocam bu linki store app guard yerine yapıştırın:Xbox - Microsoft Store’da resmi uygulama
Ardından şu dosyayı indirin.
1701538309170.png
Merhaba. Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Xbox uygulamasını yükledim. Storeyi'de aynı şekilde indirdim sizin söylediğiniz şekilde. Şimdi Netflix yükledim fakat logo gelip kapanıyor acaba yine sizin yolladığınız site üzerinden setup indirip yüklesek sorun çözülür mü?

Bir deneyin hocam. Eğer olmadı konu açarsınız genel olarak çözüm için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı