Çözüldü Microsoft Store güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İbekirPRO

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Store üzerinden bir uygulama indirmek için 6-7 aydır kullanmadığım Microsoft Store uygulamasını açtım güncelleme var dedi bende güncelle dedim ama 45 dakikadır bu vaziyette uygulamayı kapattım ve sıfırladım sonra açtım açıldı tam yükleme tuşuna bastığım anda kapandı sonra yeniden aynı güncelleme uyarısı geldi ve yaklaşık 50 dk oldu internetimde sıkıntı yok limitsiz fiber 100 Mbps hızında ama Microsoft Store interneti kullanmıyor ne yapablirim?

Çözüm
Bunları deneyebilirsiniz, işe yarayacağını düşünüyorum. Özellikle Microsoft Store'u yeniden yüklemeyi Powershell komutuyla deneyebilirsiniz. Bunu denemeden önce Powershell komutuyla Microsoft Store'u kaldırın.

Bunları deneyebilirsiniz, işe yarayacağını düşünüyorum. Özellikle Microsoft Store'u yeniden yüklemeyi Powershell komutuyla deneyebilirsiniz. Bunu denemeden önce Powershell komutuyla Microsoft Store'u kaldırın.

Çözüm
Sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Aynı hocam değişen bir şey yok.

Şu an müsait değilim yaklaşık 40 dk sonra deneyip geliceğim hocam.

Microsoft Store yükleme hizmeti kapalıymış hocam açtım yeniden başlatıp geliyorum.

Microsoft Store yükleme hizmetini açınca düzeldi hocam sağ olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…