ahmededmrl
Hectopat
Diğer şeyler iniyor .Tek bu uygulamada sorun var.Uygulamada sorun olabilir mi?
Başka uygulama indirmeyi denedin mi?
İndrilenler yerinde belki önemli bir şey güncel değildir yada Windows güncel değildir
o zaman ayrıca burda bulunmazdıRealtek Audio Control sadece sürücü yüklerken kuruluyor diye biliyorum.
O zaman uygulamada sorun vardır iletişim yerinde e posta atın uygulama yapımcısına inglizceDiğer şeyler iniyor .Tek bu uygulamada sorun var.
o zaman ayrıca burda bulunmazdı
Microsoft Store cidden garip çalışıyor. Belki sadece belli bir donanım için üretilen uygulamaları, o donanıma sahip olmayan kişilere göstermesi garip.Diğer şeyler iniyor .Tek bu uygulamada sorun var.
o zaman ayrıca burda bulunmazdı
Sistem gereksinimleri yerinde gösteriyor Microsoft store fakat sistem yetmiyorda storede gözükmese daha iyi olurMicrosoft Store cidden garip çalışıyor. Belki sadece belli bir donanım için üretilen uygulamaları, o donanıma sahip olmayan kişilere göstermesi garip.
Sistemimin yetmemesi imkansız.Çok garip 10 15 mb bir şey için bu kadar uğraştırıyorlar.Microsoft Store cidden garip çalışıyor. Belki sadece belli bir donanım için üretilen uygulamaları, o donanıma sahip olmayan kişilere göstermesi garip.
Sistem yetmemesi değil. Mesela ses kartı Realtek olmayan bir insana bu uygulamayı göstermesinden bahsediyorum.Sistemimin yetmemesi imkansız.Çok garip 10 15 mb bir şey için bu kadar uğraştırıyorlar.
Uygulamada sorun vardır e posta at uygulamada sorun yokda Windows yardım yerinden geri bildirimde bulun %90 dönüyorlarSistemimin yetmemesi imkansız.Çok garip 10 15 mb bir şey için bu kadar uğraştırıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.