M_E_55 Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Microsoft Store İngilizce oldu. Uygulamayı sıfırlamıştım ondan sonra İngilizce oldu.
Çözüm Veli1026 31 Ağustos 2022 Microsoft Store'da ülkenizi veya bölgenizi değiştirme - Microsoft Desteği Microsoft Store için ülkenizi veya bölgenizi değiştirirseniz bir bölgede sahip olduklarınız başka bir bölgede çalışmayabilir. support.microsoft.com Yardımı dokunabilir. İşlemin ardından sistemi yeniden başlatmanızda fayda var.
Microsoft Store'da ülkenizi veya bölgenizi değiştirme - Microsoft Desteği Microsoft Store için ülkenizi veya bölgenizi değiştirirseniz bir bölgede sahip olduklarınız başka bir bölgede çalışmayabilir. support.microsoft.com Yardımı dokunabilir. İşlemin ardından sistemi yeniden başlatmanızda fayda var.
Takili Femtopat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #11 Veli1026 dedi: Farklı bir bölge yapıp cihazı yeniden başlattıktan sonra mağaza dilini kontrol edin. Daha sonra tekrar aynı ayarlara girip bu kez bölge ve dil kısmını Türkçe-Türkiye olarak düzeltip yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende dediğiniz gibi yaptım sorunum çözuldü. Ck tskrler. Sağ olun. Artı 0 Eksi
Veli1026 dedi: Farklı bir bölge yapıp cihazı yeniden başlattıktan sonra mağaza dilini kontrol edin. Daha sonra tekrar aynı ayarlara girip bu kez bölge ve dil kısmını Türkçe-Türkiye olarak düzeltip yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende dediğiniz gibi yaptım sorunum çözuldü. Ck tskrler. Sağ olun.